POLAT "HALK FAKİRLEŞİYOR"
"Halkı Dilendiriciliğe Alıştırıyorlar"
Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat: "AK Parti Hükümetinin ekonomi politikaları sonucu bilinçli bir şekilde halkı sefalete sürükleyerek orta sınıfı bitirmeye yönelik attığı adımlar sonucu büyük halk kitleleri halinde temel gıda malzelerine bile muhtaç duruma düşürmek adına AK Parti'den bir kuru ekmeğe el açmak suretiyle dilendiriciliğe alıştırılmıştır." dedi.
Üreten ve kendi kendine yeten toplumun sağlıklı düşüneceğini ve sağlıklı düşünen bir toplumun da kimsenin ve herhangi bir partinin fanatiği ve askeri olamayacağını belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Polat, geçmiş yıllarda veren el durumunda olan insanların da son yıllarda alan el olmak için göz ucuyla fitre, zekat ve sadaka peşinde olduklarına şahit olduklarını belirtti.
"AK Parti Halkla Dalga Geçiyor"
Fanatiklerini oluşturma saiklerleriyle yola revan olanlar, açlık sefalete gark ettikleri topluma dilendiriciliği hayat kültürü haline getirerek bu durumu halkın kaderiymiş gibi insanları alıştırmaya çalıştıklarını belirten Polat; "Toplumun tüm kaynaklarını oligarşi çetelerine peşkeş çeken mevcut hükümet, yap işlet modelleriyle doğmamış çocuklarımızı da borçlandırmak suretiyle geleceklerini ipotek altına almışlardır. Halkı fakirleştiren AK Parti, il teşkilatlarıyla, elinde bulundurduğu belediyeleriyle ve sosyal yardımlaşma müdürlükleri vasıtasıyla milyonlarca insana gıda yardım kolileri dağıtarak halkla alay edercesine bu yardımları başarı olarak halka anlatacaklar." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok