MUZAFFER NASIROĞLU’NDAN GENÇLİĞE TAM DESTEK
Türkiye Gençlik Konseyi heyeti, Ankara’da FERNAS Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu ile bir araya gelerek gençliğe yönelik projelerde iş birliği imkanlarını değerlendirdi.
Gerçekleştirilen görüşmede gençlere yönelik eğitim, istihdam, spor ve sosyal projeler ele alınırken; iş dünyası ile gençlik kurumları arasındaki stratejik iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.
Toplantıya Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Mekan Görük, Ankara İl Temsilcisi Songül Atav ve Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Cabbar katıldı.
Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Mekan Görük, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada “Gençliğe yapılan her yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. FERNAS Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muzaffer Nasıroğlu ile gençlere yönelik projeler konusunda son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Eğitimden istihdama, sosyal projelerden spor alanına kadar atılabilecek somut adımları ele aldık” ifadelerini kullandı.
Görüşmede gençliğin üretim süreçlerine daha aktif katılımı ve sürdürülebilir projelerin hayata geçirilmesi konusunda ortak bir irade ortaya konduğu belirtilirken; gençlik odaklı çalışmaların önümüzdeki dönemde somut projelerle güçleneceği ifade edildi.
Türkiye Gençlik Konseyi heyeti, gençliğe verdiği destek ve yapıcı yaklaşımı dolayısıyla Muzaffer Nasıroğlu’na teşekkür etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAFAK’TA BAZALT YAMA ÇALIŞMASI
- 02EKMEN : "KENTLER RANTA TESLİM EDİLİYOR"
- 03BAYAM-BİR'DEN GÜÇ BİRLİĞİ MESAJI
- 04ANIZ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
- 05VALİ CANALP: “ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA HİÇBİR İHMALE İZİN VERMEYECEĞİZ”
- 06470 BİN 720 KİLOGRAM ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 07SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0876.362 KİŞİ UÇTU!
- 09“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 10ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 11ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 12MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 13OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 14ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 15Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..




Henüz Yorum yok