PETROLSPOR’DA GÖREVLENDİRMELER BELLİ OLDU
Batman Petrolspor Kulübü, yönetim yapısını daha etkin ve verimli hale getirmek amacıyla önemli görev değişikliklerine gitti.
Yapılan açıklamaya göre, kulüpte uzun süredir Basın Sözcülüğü görevini yürüten Cemal Kaya, Yönetim Kurulu kararıyla Genel Sekreterlik görevine atandı. Yeni görevinde kulüp içi organizasyon ve koordinasyon süreçlerinde aktif rol üstlenecek olan Kaya’nın, sahip olduğu tecrübe ile kulüp yönetimine önemli katkılar sunması bekleniyor.
Yönetim kurulunda yapılan bir diğer değişiklik ise Fereç Kılıçer’in göreviyle ilgili oldu. Yönetim Kurulu Üyesi olan Kılıçer, bundan böyle kulübün İdari ve Mali İşler Sorumlusu olarak görev yapacak. Kılıçer’in, kulübün mali yapısını daha şeffaf ve sürdürülebilir bir düzeye taşıma hedefiyle finansal süreçlerde etkin bir rol üstleneceği bildirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi “Yönetim kadromuzu, kulübümüzün ihtiyaçlarına hızlı ve etkin şekilde yanıt verebilecek, nitelikli ve dinamik bir anlayışla şekillendiriyoruz. Temel hedefimiz, Batman Petrolspor’u kurumsal bir yapıya kavuşturarak sürdürülebilir başarıya taşımaktır” dedi.
SERDAR BOZKURT İLE YOLA DEVAM EDİLECEK
Nesine 2. Lig Beyaz Grup Ekiplerinden Batman Petrolspor, teknik sorumlu Serdar Bozkurt ile yola devam etme kararı aldı.
Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde takımın başına geçen ve başarılı bir şekilde sezonu tamamlayan tecrübeli teknik adamın, yeni sezonda da takımın başında olacağı alınan bilgiler arasında. Sezonun ikinci devresinde takımın başına geçen Teknik Direktör Serdar Bozkurt, kırmızı-beyazlı ekiple play-off hattında da mücadele etti. Final maçında son penaltı ile 1. Lig kapısından dönerken beklenen sonuç alınmasa da hem yönetim hem taraftar, Bozkurt’a olan güvenini sürdürüyor. Batman Petrolspor yönetiminin, istikrarı korumak adına Serdar Bozkurt ve kadroda bulunan bazı futbolcular ile resmi sözleşme için bir araya gelmesi bekleniyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 02BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 03Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 04HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 05"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 06KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 07İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 08ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 09EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 10ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 11Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 12BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 13ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 14Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 15Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı




Henüz Yorum yok