Zabıta Denetimleri Ramazan Ayında Aralıksız Sürecek
Zabıta Denetimleri Ramazan Ayında Aralıksız Sürecek
Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı boyunca gıda üretim merkezlerinde denetimlerini aralıksız sürdürecek.
Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, halkın temel ihtiyaçlarının başında gelen gıda ürünlerinin, üretim ve satış noktalarındaki hijyenik koşullarının denetlenmesi talimatını verdi. Ramazan ayı öncesinde fırınlardaki kontrollerle başlatılan denetimler, Ramazan ayı boyunca bütün temel gıda üretim ve satış noktalarında devam edecek.
Ramazan ayı ile birlikte şehir merkezinde temel gıda üretimi ve satışı konusunda faaliyet yürüten fırınlar, ekmek fabrikaları, lokantalar, pastaneler, marketler, unlu ve tatlı üretimi yapan imalathaneler, çiğ köfteciler ve toplu yemek üretim yerlerine yönelik fiziki, teknik ve hijyenik koşullarının uygunluğu konusunda Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından aralıksız denetimler gerçekleştirilecek.
Kent merkezindeki iş yerleri ve imalathanelerdeki denetimlerde, iş yerlerinin genel temizliği, fiyat etiketleri, gıdaların tazeliği, üretimde kullanılan alet ve gereçlerin temizliği önlük ve eldiven kullanımı sineklik vs. önem arz eden konular üzerinde hassasiyetle durulacak.
Denetimlerde özellikle son kullanma tarihi geçmiş ve özelliğini kaybetmiş gıda maddelerine el konularak Tarım Gıda ve Orman İl Müdürlüğü ile birlikte imha edileceğini belir
ten Eş Başkanlar Demir ve Korkmaz, ayrıca iş yeri açma ve çalışma ruhsatları açısından da denetimlerin yapılacağı, ruhsatsız faaliyet gösteren iş yerlerine ise cezai müeyyidelerin uygulanacağını belirtti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 02KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 03“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 05BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 06İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI
- 07BASKİ EKİPLERİNDEN YOĞUN ALTYAPI MESAİSİ
- 08DEM HEYETİNDEN HASTANE ZİYARETİ
- 0923 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 10500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 11VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 12METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 1323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 14TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 15ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”




Henüz Yorum yok