MHRS ile randevu daha kolay
Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, "Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) ile vatandaşlar, hastaneye gitmeden ister telefonla isterlerse de internet üzeri randevu alabilmektedirler" dedi.
"Bu sistem hastalara büyük bir kolaylık sağlamaktadır" diyen Pamukçu, "Evden istediğiniz saatte, istediğiniz hastaneye ve istediğiniz hekime Alo 182 nolu telefonu arayarak veya internet üzerinden 7/24 randevu alınabilmektedir." Dedi.
YOĞUNLUĞU DA AZALTIR
Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu Merkezi Hastane Randevu Sistemi ile ilgili şöyle dedi; "Vatandaşlar hastaneye erkenden giderek sıra beklemek yerine, MHRS sistemi ile daha kolay bir şekilde muayene sırası alabilirler. Merkezi Hastane Randevu Sistemi(MHRS) hasta yoğunluğunu azaltma açısından da önem taşımaktadır. Son zamanlarda İl dışından gelen hastaların da artmasıyla oluşan yoğunluğun önüne MHRS ile geçilebilir. Bu sistemle hastalar, hastanede kalış sürelerini en aza indirmekle birlikte, hastanelerdeki yoğunluğu azaltmaya da katkı sunmuş olurlar."
UYGUN SAATLERİ SEÇMEKTE FAYDA VAR
Pamukçu, "Hasta, randevu saatinden 30 dakika önce hastaneye giderek, vakit kaybetmeden uzman hekim tarafından muayene oluyor. Sabah 10.30-12.00, öğleden sonra 14.30- 16.00 saatleri MHRS için önerdiğimiz uygun zaman olup, ayrıca hasta almış olduğu randevuyu belirtilen zamandan 15 dakika öncesine kadar iptal etme imkanı da sahiptir" dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01CANALP ÇİFTİ, TORU AİLESİNİN İFTAR SEVİNCİNE ORTAK OLDU
- 02TOPTAN GIDACILAR SİTESİNDE SONA DOĞRU
- 03ÜCRETSİZ EKMEK YARDIMINDAN YARARLANAN AİLELERE YENİ DESTEK
- 04REKTÖR DEMİR’İN BATMAN OBJEKTİF GAZETESİ’NİN 13. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
- 05500 BİN RİYALLİ ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ
- 06VALİ CANALP'TAN OBJEKTİF'E 13. YIL KUTLAMASI
- 07VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 08DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 09TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 10224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 11BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 12PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 13BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 14Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 15TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA




Henüz Yorum yok