BATMAN HAVALİMANI’NDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM
Daha önce yatırım programına alınan ve planlanan alanlarda kapsamlı bir modernizasyon süreci yapıldı. Hem terminal içi hizmet birimlerinde hem de kara tarafı ulaşım ağında gerçekleştirilen yeniliklerle, havalimanı daha konforlu hale getirildi.
Havalimanı girişinde ve terminal önünde yaşanan yoğunluğu azaltmak adına çevre düzenleme ve altyapı çalışmaları hayata geçirildi. Yapılan düzenlemeler kapsamında trafik akışının düzenlenmesine yönelik çalışmalar yapıldı. Bu bağlamda özel cep alanları oluşturuldu. Kurumsal araçlar ve toplu taşıma araçları için özel cep park yerleri inşa edilerek yolcu indirme-bindirme işlemleri daha güvenli hale getirildi. Ayrıca ticari taksi işletme alanı yeniden düzenlenerek hem şoförler hem de yolcular için daha düzenli bir işleyiş sağlandı.
Terminal içerisinde de gerekli görülen alanlarda yenileme çalışmaları yapıldı. Yolcu deneyimini iyileştirmek adına terminal binası içerisindeki çalışma alanları ve hizmet birimleri aslına uygun şekilde tadilattan geçirildi. Yolcu bekleme ve geçiş alanlarında lüzum görülen yerler yenilenirken, engelli vatandaşların havalimanı konforundan eşit şekilde yararlanabilmesi için deforme olan erişilebilirlik işaretleri ve yönlendirme levhaları titizlikle yenilendi.
Ayrıca olası elektrik kesintilerine karşı havalimanı operasyonlarının aksamaması adına kesintisiz güç kaynakları (UPS) ve elektrik besleme hatları tamamen yenilendi. Böylece havalimanının enerji arz güvenliği en üst seviyeye ulaştırıldı.
Artan talebi karşılamak ve bölge turizmi ile ticaretine katkı sunmak amacıyla tamamlanan bu yatırımlar sayesinde, Batman Havalimanı modern, güvenli ve yüksek konforlu bir altyapıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 02SU KAYIPLARINA BÜYÜK DARBE
- 03İL BAŞKANI ŞAHİN “GAZZE’DEKİ İNSANİ KRİZİN HER GEÇEN GÜN DERİNLEŞİYOR”
- 04GÖKMEN BEBEK, 62 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAZANDI
- 05İL BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞSAVCI ARIDURU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 06Batman’da Kadın İstihdamına Güç Katacak Destek
- 07MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 08GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 09ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 10STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ
- 11YENİ KENT MEZARLIK BAĞLANTI YOLU ASFALTLANDI
- 12TGK AKADEMİ ANKARA’DA HİZMETE AÇILDI
- 13KUZEYDOĞU ÇEVRE YOLU BATMAN TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK
- 14PETROLSPOR, SOL BEK SUBAŞI’YLA ANLAŞTI
- 15OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok