İNTERNET KAFELERE SIKI DENETİM
İnternet Kafelerin Yüzde 90'ı Kapatıldı
Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kent merkezinde faaliyet gösteren 600 civarındaki internet cafenin yüzde 90'ının kapatıldığını söyledi.
22. Mahalle buluşmasında Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Belediyesi Başkan Vekili Yatdımcıları Muzaffer Özkan, Adnan Yürük, Ali Osaman Bilgili ve Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Bahçelievler sakinlerinden mahalle sorun ve eksiklerini dinlediler.
Bahçelievle Mahallesi sakinlerinde bir vatandaşın, internet kafelerin daha sık denetlenmesini istiyoruz. İnternet kafelerde yasa dışı işlerin yapıldığını ve bunlar mahalle gençlerini olumsuz etkiliyor diye sorması üzerine, Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kent merkezinde faaliyet gösteren 600 civarındaki internet kafenin yüzde 90'ının kapatıldığını söyledi.
.jpg)
Bahçelievler mahallesindeki buluşmalarına katılan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, vatandaşların okul ve sokaktaki güvenlik isteklerine açıklık getirdi. İl Emniyet Müdürü Kıraç, ''Kent merkezindeki bir çok okulumuzun önü çocuk şube ekiplerince kontrol altında. Daha önce bu mahallede bulunan bazı metruk evler tamamen yıktırıldı. Mahalledeki mobese kameralar sayesinde buradaki ipsiz, sapsız kişiler pek kalmadı. Batman genelinde 600 civarında internet kafe bulunmaktaydı. Bunların çoğu ruhsatsızdı. Buralarda iddia, bahis ve illegal işler yapılmaktaydı. Kent merkezinde bulunan 600 internet cafeden şu an sadece 50'si hizmet vermekte. Bunlarda sıkı takibimizde'' şeklinde konuştu.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok