KAPLAN'DAN MÜLKİYET SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Mehmet Salih kaplan ; ''Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.'' dedi
Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.
Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.Ülkemiz ve Dünya genelinde yaşanan CORONA virüs salgının sebep olduğu ekonomik ve sosyal zorlukların üstesinden gelebilmek adına topyekün mücadele etme çerçevesinde iş yeri mülkiyet sahiplerine bu süreçte Esnaftan kira almayın destek olun çağrımıza Şemsiyeli sokaktaki Mülkiyet sahipleri olumlu cevap vererek bu zor süreçte kiracı esnaflarından kira almayacaklarını söylediler.Bu olumlu ve örnek davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederek birer plaket sunan Başkan; Umarım bu arkadaşlarımızın aldıkları karar Ülkemiz genelinde tüm mülkiyet sahiplerine güzel bir örnek teşkil eder.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01FATMA ŞAHİN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
- 02PARK AYDINLATMA SİSTEMLERİ GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 0335 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 04TEMİZLİK KAMPANYASI 3 MAHALLEDE DEVAM ETTİ
- 05Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 06CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 07HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 08NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 09Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 10KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 11BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 12Esnafa ramazan çağrısı
- 13Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 14BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 15EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''




Henüz Yorum yok