Batman’da 14 milyon hibe desteği sağlandı
Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas tarafından yapılan açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hibe projelerine başvuru süresinin 29 Aralık tarihine uzatıldığını bildirdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca gerek millî gerekse mahallî ölçekte kırsal kalkınmaya yönelik yatırımlara büyük önem verildiğini belirten Kiyas, “Bölgemizin ve ilimizin tarımsal kapasitesi göz önüne alındığında yatırımlara verilen 2 milyon TL'ye kadar yüzde 50 hibe desteğinin önemi daha iyi anlaşılacaktır. İlimizde üretilen ve yetiştirilen ürünlerin işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine dönük yatırımlara şimdiye kadar 14 milyon 241 bin TL hibe desteği sağlanmış, bununla ilimize 53 yeni tesis kazandırılmış ve 688 insanımıza aş ve iş imkânı sağlanmıştır.” dedi.
Yatırım yapmak isteyen yatırımcılara ek süre verildiğini hatırlatan Kiyas, “Başvurular internet ortamında www.tarim.gov.tr adresinden yapılmaya 29 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecektir. Yatırımcılarımızın konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğümüz ile temasa geçmeleri faydalı olacaktır. Böylelikle ilimize kazandırılacak yeni tesislerle gençlerimize de istihdam imkânı sağlanmış olacaktır." diye konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok