Batman’da bin 100 aileye gıda yardımı
İnsani Yardım Derneği (İHH) Batman Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla Batman'da bulunan bin 100 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımında bulundu.
İHH Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi ve dernek üyeleri tarafından yapılan yardımlar dar gelirli aileleri sevindirerek yüzlerini güldürdü.
İHH olarak her zaman mazlumların ve yetimlerin yanında olduklarını aktaran Şansi, Ramazan ayı öncesi yetim, fakir ve muhtaç ailelere bin 100 koli Ramazan paketini ulaştırdıklarını söyledi.

Şansi, “İHH Genel Merkezimizden bize gönderilen bin 100 adet gıda kolisinin il ve ilçe teşkilatımızla beraber yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtım yaptık. Ayrıca buradaki bir hayırsever vatandaşın bağışlamış olduğu 2 ton makarnayı da ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Özellikle Ramazan ayında herkesin evinde bir sıcak aş pişsin istedik.” dedi.

Muhtaçların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamanın sevincini yaşadıklarını aktaran Şansi, “Ramazan ayında şunları yapmayı planlamaktayız; yetimlere bir iftar programı yapacağız. Ramazan Bayramı için onlara bayramlık almayı planlamaktayız, kampanyalarını başlattık. Birde Gazze’deki kardeşlerimize Ramazan ayı boyunca bir iftar programı kampanyasını yapacağız. İftar bedeli 10 TL olacaktır. Atatürk Parkı’nın önünde bir stant açacağız, burada yardım kampanyalarımızın duyurularını yapacağız. Bu ay içerisinde yardımlarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP'TAN OBJEKTİF'E 13. YIL KUTLAMASI
- 02VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 03DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 04TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 05224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 06BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 07PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 08BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 09Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 10TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA
- 11TEMA Vakfı Gönüllü Öğretmenleri Grand Hasankeyf Hotel’de buluştu
- 12OBJEKTİF 13. YILINI KUTLUYOR
- 13STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 14MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 15VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI




1 Yorum
Suzanari
11 Ocak 2023