23 NİSAN COŞKUSU!
23 NİSAN COŞKUSU!
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü Batman’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
.jpg)
Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtı´na İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Parkı’nda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına; Vali Hulusi Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları İbrahim Güneş ve Kadir Kılıç, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Adem Taşkın, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, Kamu Kurum Müdürleri Siyasi Partilerin İl Başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve velileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan kutlama programı; öğrenciler tarafından okunan şiirler, sergilenen halk oyunları ve dans gösterileri ile devam etti.
Renkli görüntülere sahne olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, öğrencilerin sunduğu gösteriler beğeniyle izlendi.
Kutlama programı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 02BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 03MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 04BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 05KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 06PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 0711 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI
- 08NASIROĞLU ÇİFTİNDEN RAMAZAN ZİYARETLERİ
- 09BATMAN SPOR LİSESİ KIZ HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 10VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 11ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 12324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 13DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 14GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 15NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ




Henüz Yorum yok