Üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap desteği
OHAL'i kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle, paralel yapı ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılarak Halk Eğitim Merkezine dönüştürülen eski Özel Fem Dershanesi binasında, ‘Nitelikli Eğitimde Kararlı Adımlar’ projesi kapsamında ücretsiz üniversiteye hazırlık eğitimi gören bin 100 öğrenciye, Batman Valiliği tarafından kitap desteğinde bulunuldu.
Kitap dağıtım törenine; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Halk Eğitim Müdürü Osman Atmalar katıldı.
Sınıflarda eğitim gören öğrencileri dolaşarak ücretsiz yardımcı kaynak kitap seti veren Vali Ahmet Deniz, öğrencilere tavsiyelerde bulundu. 15 Temmuz darbe girişimine değinen Deniz, topluma faydalı bireylerin oluşması için öğrencilerin kendi eğitimleriyle ilgilenmelerini istedi.
Kitap dağıtımının ardından açıklamada bulunan Vali Deniz, Batman’da eğitime daha iyi nitelik kazandırma çabası içerisinde olduklarını söyledi.
Bin 100 öğrenciye ücretsiz kitap verdiklerini ifade eden Deniz, “Milli Eğitim Müdürlüğümüz’de valiliğimizin destekleriyle güzel bir projeye start verdik. ‘Nitelikli Eğitimde Kararlı Adımlar’ diye. Bu ülke bir yere gidecekse, başarı elde edecekse mutlaka ama mutlaka bunu eğitimle başarmak zorunda. Bunun başka yolu da yok zaten. Özellikle burada Halk Eğitim Müdürlüğümüzde de destekleyici kurslar, üniversiteye gidecek öğrencilerimize, mezun olan çocuklarımıza yönelik yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Burada bin 100’e yakın öğrencimize bu desteği ücretsiz veriyoruz. Bugün de valiliğimizce bütün öğrencilerimize birer eğitim seti hediye ettik. Çocuklarımızın en azından daha iyi bir eğitim alabilmeleri için eksik oldukları materyalleri onlara destek mahiyetinde dağıttık.” dedi.
Halk Eğitim Müdürü Osman Atmalar ise eğitim süresince sınırsız test desteği de verdiklerini belirterek, bu süreçte 8 deneme sınavı yapacaklarını kaydetti.
Halk Eğitim Merkezi kursunda ücretsiz eğitim gören öğrenciler de kendilerine kitap desteğinde bulunulmasının sevindirici olduğunu dile getirerek, yetkililere teşekkürlerini iletti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ, İKİ MAHALLENİN SAKİNLERİYLE ORUCUNU AÇTI
- 02ŞANSİ “RAPOR TÜRKİYE’NİN ORTAK GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR”
- 03324 KİLOMETRE YOL ÇİZGİSİ TAMAMLANDI
- 04DEVA'DAN RAMAZAN'DA PAYLAŞIM
- 05GERCÜŞ’TE RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR
- 06NASIROĞLU’NDAN RAMAZAN’DA HASTA ZİYARETİ
- 07MİNİK YÜREKLERDEN GAZZE’YE UMUT
- 08KADINA ŞİDDETE KARŞI TOPLUMSAL UYANIŞ
- 09BAHÇELİEVLER’DE SİLAHLI PANİK
- 10“SAHAMIZ KAPANMASIN, TAHRİKLERE KAPILMAYALIM”
- 11PETROLSPOR CEZAYA TAKILMADI 4-1
- 12PETROL-İŞ, ''TPAO'DA LİYAKAT YOK SAYILIYOR''
- 13KUYTUL, BATMAN’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 14PWK’den Dünya Anadil Günü mesajı : “Dilimiz varlığımızdır”
- 15MÜSİAD BATMAN'DAN ANLAMLI İFTAR




Henüz Yorum yok