ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN UÇURUMA GİTTİ
Öğrencilere Çarpmamak İçin Direksiyonu Kırdı, Araç Raylara Uçtu – 4 Yaralı
Çamlıtepe mahallesi, Orman Müdürlüğü kavşağında meydana gelen kazada, öğrencilere çarpmamak için ani manevra yapan bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobiliyle bariyerleri aştı ve metrelerce yükseklikten tren raylarına düştü.
Çamlıtepe mahallesi, Orman Müdürlüğü kavşağında meydana gelen kazada, öğrencilere çarpmamak için ani manevra yapan bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobiliyle bariyerleri aştı ve metrelerce yükseklikten tren raylarına düştü. Kazada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, 43 yaşındaki sürücü F.D. idaresindeki 45 ABA 440 plakalı otomobil, seyir halindeyken önüne çıkan öğrencilere çarpmamak için direksiyonu kırdı. Ancak sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu araç savrularak yol kenarındaki bariyerleri aştı ve alt geçitte bulunan tren raylarının üzerine düştü. Olay yerine kısa sürede sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü F.D. ile birlikte araçta bulunan E.D. (35) ve E.A. (50) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 02Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 03“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 04PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 05'Uluslararası’ statüsü
- 06
- 07
- 08FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 09İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 10“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 11ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN
- 12PETROL MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET
- 13TARIM KREDİ’NİN ALIM KARARI ÜRETİCİYİ UMUTLANDIRDI
- 14“MERETO, BÖLGE TURİZMİNİN YENİ ROTASI OLACAK”
- 15YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok