MİSİAD Çocukların Gönlüne Dokundu
MİSİAD Çocukların Gönlüne Dokundu
MİSİAD Batman Şube Başkanlığı, Karatay Ortaokulu başta olmak üzere, birçok merkez ve köy okulunda ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürdü.
MİSİAD Şube Başkanı Namek Sırlan’ın girişimleriyle, Genel Başkan Feridun Öncel’in talimatlarıyla, Marmara Bölge Koordinatörü Kadir Yücelbaş ve İstanbul MİSİAD İl Başkanı Levent Gezen’in desteğiyle Batman’da ihtiyaç sahibi 500 çocuğa mont ve bot yardımında bulunuldu. Karatay Ortaokulunun tadilat ve diğer ihtiyaçları içinde Ekremoğulları Şirketinin sahibi iş adamı Esat Özgül’de nakdi yardımda bulundu.
‘DESTEĞİMİZ SÜRECEK’
MİSİAD olarak kültürel, sanatsal, sportif, mesleki, eğitsel ve yardımlaşma alanlarında üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirten Batman Şube Başkanı Namet Sırlan, yeni projelerinin de yolda olduğunu söyledi. Başkan Sırlan; “Biz çocuklarımızın yüzünü bir defa olsun güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Zaman zaman bu tür projelerle desteklerimiz sürecektir.” diye konuştu. Karatay Okul Müdürü Abdülhamit Karabulut ise, mont ve bot yardımı için MİSİAD ailesine ve okulun ihtiyaçları için nakdi yardımda bulunan iş adamı Esat Özgül’e teşekkür etti. İş Adamı Esat Özgül ise, eğitim merkezlerini önemsediklerini ve herkesin bu konuda duyarlı ve hassas olması gerektiğini ifade etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0123 NİSAN COKUYLA KUTLANDI
- 02500 BİN ÖĞRETMENE ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ
- 03VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 04METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0523 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 06TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 07ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 08SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 09KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 10“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 11BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 12Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 13VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 14TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 15BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI




Henüz Yorum yok