OGANSİA BATMAN ŞUBESİ AÇILDI
Türkiye'nin yerli takviye edici gıda firmalarından birisi olan Ogansia'nın, Batman satış noktası açıldı.
Ogansia İş Ortağı Fatma Gül AKMAN tarafından Batman’a kazandırılan mağazada takviye edici gıdalar, içecek grubu, kozmetik ürünleri ve dezenfektanların satışı gerçekleştiriliyor.
Ogansia İş Ortağı Fatma Gül AKMAN yaptığı açıklamada; ‘’ Merkezi Bursa’da olan firmamız tamamlayıcı tıp alanında hizmet vermektedir. Yönetim kurulu başkanı Yunus Emre Ogan , Uludağ Üniversitesi ve Tübitak iş birliğiyle üretim çalışmalarına devam ediyor. Gıda takviyeleri, dermokozmetik ürünler, temizlik malzemeleri, kahve /çay ve medikal ürünleriyle Türkiye’de 200’den fazla satış noktası bulunan Ogansia, 30 ülkeye de ihracat yapmaktadır. Sağlığa yatırım yapmanın önemli olduğu günümüz şartlarında hayat kalitesini arttırmak ve gelecek nesillere bu bilinci kazandırmak istiyoruz. Ekim ayında açtığımız mağazamız da Kahve ikramımız ile sağlıklı yaşama ve sağlıklı yaşlanma adına konuşabiliriz. Belde mahallesi TPAO bulvarı üzerinde (sadık künefe yanı) olan mağazamıza tüm Batman halkını bekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.
Mağaza müdürü Afşin YILDIZ ise geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu belirtirken şu açıklamada bulundu;’’ Kozmetik, parfüm ve temizlik ürünlerimiz de bulunmaktadır. Günümüzde gıda takviyeleri çok tercih edilmektedir. Şu dönemde herkesin kullanması gerekmektedir. Dünya ve ülkemiz korona virüsü tehdidi ile karşı karşıya. Bu anlamda firmamızın gıda takviyeleri çok etkili. Bağışıklık sistemi için oldukça yararlı, modern tıbbın çaresiz kaldığı yerde Ogansia devreye giriyor. Birçok bakteriye yönelik etkili olan el dezenfektanları bulunmaktadır” dedi.
Ogansia Batman satış noktası TPAO bulvarı sadık künefe yanında hizmete girdi. (Faruk Çiftçi)
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok