
Tren Seferleri Ne Zaman Başlayacak?
Tren Seferleri Ne Zaman Başlayacak?
Türkiye’de corona virüsü ile ilgili normalleşme adımları atılmaya başlandı. Batmanlı Vatandaşlar, trenle şehirler arası yolculuk yapabilecekleri ulaşım araçlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor.
Corona virüsünün ülkemizde görüldüğü Mart ayı ile birlikte birçok ulaşım aracının seferleri durdurulmuştu. Şehirler arası gelen yasak sonrası, Batman Diyarbakır ve Güney Ekspresi tren seferleri iptal edilmiş, ulaşım seyahat izni ile yapılmaya başlanmıştı. Peki, tren seferleri ne zaman başlayacak?
TREN SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Türkiye'de ulaşımın sağlandığı bir diğer önemli ulaşım aracı da trenler. Corona virüsü sebebiyle uzun zamandır seferlerini iptal eden Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri de 28 Mayıs Perşembe günü başladı .
Batman Diyarbakır ekspres ve ara trenlerin ve Güney ekspresi trenlerinin ne zaman faaliyete girecekleri konusunda hiç bir açıklama yapılmadı.
Batmanlı vatandaşlar tren seferlerinin bir an önce başlamasını dört gözle bekliyoruz . Seyahat kısıtlaması bitti , bizler şehir dışında çalışmak İÇİN büyükşehirlere çalışmaya gidicez uçak ve otobüslerde fiyatlar iki katına çıktı . Tren fiyatları uygun olduğu için treni tercih ediyoruzKonuştuğumuz gar yetkilileri ne zaman seferlerin başlayacağı hakkında bilgi vermezken 12 Haziran da seferlerin tekrar başlaması bekleniyor. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 0242 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 06GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
- 07ÖNCE CAMİYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BİLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Şampiyonu Oldu
- 1026 BRANŞTA 11 BİN KAYIT YAPILDI
- 11BAŞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EŞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZİYARET
- 13DEVA'DAN SAĞLIK SİSTEMİNE VE HASTANELERE ELEŞTİRİ
- 14UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
1 Yorum
gökhan
24 Haziran 2020