Batman Valisi Gercüş’te incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman’ın Gercüş ilçesinde incelemelerde bulunarak, İlçe Belediyesini ve Ulaş köyünü ziyaret etti.
Vali Deniz’e İlçe ziyareti sırasında; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.
İlçe belediye binası bahçesinde, ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı yerine görevlendirilen İlçe Kaymakamı Vekili Ünal Koç’u ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Deniz, Belediye ziyaretinin ardından İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra ilçe esnafını ziyaret eden Vali Deniz, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Deniz, bir çay evinde oturarak vatandaşların sorunlarını dinledi.
Batman halkının en güzel hizmete layık olduğunu vurgulayan Vali Deniz, "İlçenin en önemli sorunlarından bir tanesi içme suyu problemidir. Kısa bir sürede inşallah devletimizin tüm imkânlarını seferber ederek içme suyu sorunu da giderilecek. Bize düşen halkımıza iyi hizmet etmek. Yeter ki huzurumuz ve beraberliğimiz olsun. Birlik, beraberlik ve huzurun olduğu yerde her şey daha güzel olur." diye konuştu.
Vali Deniz ve beraberindekiler, ilçe merkezindeki ziyaret ve incelemelerin ardından merkeze bağlı Ulaş köyünü ziyaret ederek, köy halkıyla bir araya geldi.
Köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Deniz, köyde yapımı tamamlanan taziye evinde incelemelerde bulunarak, Köy Muhtarı Mehmet Nuri Güneş’ten köyün sorunları hakkında bilgi aldı.
Köy sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayarak, bir ve bütün olunduğu sürece her sorunun üstesinden gelinebileceğini belirtti.
Vali Deniz, daha sonra Batman-Hasankeyf arasında yapımı devam eden duble yol ve beton asfalt kaplama (BSK) çalışmalarını yerinde inceledi.
Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan duble yol çalışmalarını yerinde inceleyen Deniz’e, yüklenici firma yetkilileri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Yapımı devam eden 10 kilometre uzunluğundaki yol BSK çalışmalarının 20 gün içerisinde tamamlanacağı belirtildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 02VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 03Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 04Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 05Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 06HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 07Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 08DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 09GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 10ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 11ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 12TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 13Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 14“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 15KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok