Çocukların dilinden Batman Kutlu Doğum etkinliği
Peygamber Sevdalıları Platformu “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav)” temalı Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu Batman Kutlu Doğum etkinliğine katılan çocuklar Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumunu kutlamak için programa katıldıklarını söylediler.
Mewlid etkinliğine, çeşitli il ve ilçelerden aileleri ile birlikte katılan çocuklar duygularını İLKHA'yla paylaştı.
Çocuklardan Muhammed Eren, Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumu için geldiğini belirterek, bunun gibi güzel programların her yerde olması temennisinde bulundu.
Yusufi medresede bulunanların bir an önce serbest bırakılıp onların bu atmosferi solumalarını isteyen çocuklardan Hüseyin Tunç, “Allahtan tek isteğimiz bir an önce Yusufî medresede bulunanların serbest bırakılıp onların da bu güzelliği görmelerini istiyoruz. Bu programı düzenleyenlerden de Allah razı olsun her sene buraya gelerek Resulullah (asm)’ın aşkıyla kalbimiz mutmain oluyor. İlahiler eşliğinde oynuyoruz. Rabbim tüm Müslümanlardan özelliklede Peygamber Sevdalılarından razı olsun böyle programlar düzenledikleri için.” diye konuştu.
Osman Yazgil, “Peygamber Sevdalıların düzenlediği Kutlu Doğum etkinliklerine katılıyorum çok seviyoruz. Keşke her gün her yerde böyle programlar olsa. Herkesi böyle programlara davet ediyoruz.” dedi.
Çocuklardan İbrahim Enes Özdemir ise burada tekbir salavat getirerek Peygamber Efendimizin Kutlu Doğumunu kutladıklarını belirtip böyle programların çok güzel olduğu ve eğlendiklerini belirtti.
Muhammed Emin Geşli, “Etkinlikte tekbir getiriyoruz, salavat çekiyoruz ve ilahiler söylüyoruz çok güzel bir programdır.” diye belirtti.
Programa Diyarbakır’dan katıldığını belirten Muhammed Tekin, “Diyarbakır’dan Hz. Muhammed (sav) Kutlu Doğumunu kutlamak için geldim. Burada Peygamber Efendimizin hayatını öğreniyoruz. Peygamberimiz nasıl yaşamış, insanlara nasıl örnek olmuş biz de onun gibi yaşantımızı sürdürmek için böyle programlara katılıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Minik Latife Parıltı ise Peygamberimizin Kutlu Doğumu etkinliğinde tevhit bayrağını sallayıp tekbir getirdiğini söyledi.
Çocuklardan İbrahim Karadaş ise duygularını şöyle ifade etti: “Vahdet ve kardeşlik Peygamberi Hz. Muhammed (sav) için buraya geldik. Ona salavat-tekbirler getiriyoruz, halaylar çekiliyor; böylece kutlu doğumunu kutluyoruz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 02BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 03Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 04HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 05"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 06KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 07İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 08ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 09EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 10ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 11Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 12BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 13ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 14Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 15Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı




Henüz Yorum yok