Ekinci ‘Değişim için yola çıktık’
Ekinci ‘Değişim için yola çıktık’
Batman Değişim Grubu Batso Başkan adayı Mehmet Ekinci, “Toplumumuzun atıl kalan genç ve dinamik enerjisini çok kısa süre içinde üreten ve yaratan bir güç haline getirebilecek, istihdam alanları açabilecek yeni bir sistem kurmayı amaçlıyoruz” dedi.
Batman Değişim Grubu Batso Başkan adayı Mehmet Ekinci, “Toplumumuzun atıl kalan genç ve dinamik enerjisini çok kısa süre içinde üreten ve yaratan bir güç haline getirebilecek, istihdam alanları açabilecek yeni bir sistem kurmayı amaçlıyoruz” dedi.
1 Nisan’da yapılacak Batman Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı için Değişim grubunun adayı olan Mehmet Ekinci hedeflerini anlattı. Ekinci “Ticaret Odası’nın kendi varlık nedeni ve kuruluş yasasına uygun yönetilmediğine inanıyoruz ve bu odayı kendi varlık nedeni ve kuruluş amacına hizmet eden bir kurum haline getirmek istiyoruz. Sadece arşiv tutan, kırtasiyecilik yapan, vergi toplayan ancak hikmetinden sual olunmayan bir kurumdan ibaret kalmasına itiraz ediyoruz. Toplumumuzun atıl kalan genç ve dinamik enerjisini çok kısa süre içinde üreten ve yaratan bir güç haline getirebilecek, istihdam alanları açabilecek yeni bir sistem kurmayı amaçlıyoruz; çoğulcu, katılımcı, şeffaf, demokratik ilkeler temelinde hazırladığımız stratejik planımızı ilk üç ay içinde hayata geçirmeyi hedefleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Ramazan, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel zamanıdır”
- 02Ramazan ayında kırmızı ete zam gelir mi?
- 03TOPRAKLA BULUŞAN YÜZLERCE FİDAN…
- 04ZABITA'DAN 12 İŞLETMEYE CEZA
- 05KIZARTMA YAĞINDAN UYUŞTRURUCU ÇIKTI
- 06HASANKEYF’TE TUR REHBERLERİNE TANITIM PROGRAMI
- 07“VATANDAŞIN OMZUNDAKİ BÜYÜK YÜKÜ HAFİFLETİYORUZ”
- 08BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI
- 09Diyetisyen Bağcı’dan Ramazan’da Gece Atıştırmalarına Dikkat Uyarısı
- 1045 KİLOGRAM METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMANLI SİYASİLERDEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJLARI
- 127 ALANDA 6 İL BİRİNCİLİĞİ
- 13REAL KONAK HOTEL GOTÜRKİYE PLATFORMUNDA
- 14NASIROĞLU’NDAN İLUH DEVLET HASTANESİ’NE ZİYARET
- 15“RAMAZAN, PAYLAŞMA AYIDIR”




Henüz Yorum yok