SMMM’den ‘uzlaştırmacı eğitimi’ duyurusu
SMMM’den ‘uzlaştırmacı eğitimi’ duyurusu
Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, ‘Uzlaştırmacı Eğitimleri’ ile ilgili duyuruda bulundu.
Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran, ‘Uzlaştırmacı Eğitimleri’ ile ilgili duyuruda bulundu. Başaran, şunları söyledi: “Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliği'nin50/1. maddesi ‘Uzlaştırmacı Eğitimi’ başlığını taşımaktadır. Anılan düzenlemelerde; uzlaştırmacı olarak görevlendirilecek kişilerin görevlerine başlamadan önce eğitim almaları gerekmektedir. İnönü Üniversitesi ‘Uzlaştırmacı Eğitimi’ni verebilecek Kurum ve Kuruluşlar arasında sayılmış olup, Batman-Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası ve İnönü Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında Uzlaştırmacı Eğitimleri Odamızda verilebilecektir.
Odamızda yapılacak bu eğitimlere katılmak isteyenlerin 11 Ekim 2019 gününe kadar Odamıza başvuru yapabilecek. Uzlaştırmacı eğitimi sadece Mali Müşavirlere yönelik değil. Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi ve İşletme Fakültesi mezunlarından, belirtilen hukuk derslerinin en az ikisini almış olanları kapsıyor.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 02Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 03BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 04İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 05RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 06BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 07Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 08Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 09MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 1051 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 11BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 12ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 13BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 14İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 15SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA




Henüz Yorum yok