Umut Kervanından depremzedelere battaniye ve un yardımı
Bir süre önce Irak ve İran Kürdistanı’nda meydana gelen depremde mağdur olan depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Batman Umut Kervanı, daha önce yaptığı yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek, depremzedelere bu kez bir kamyon battaniye ve un yardımında bulundu.
Yaptığı yardımlarla depremzedelerin bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışan Umut Kervanı, deprem sonrası zor durumda olan depremzedeler için yaptıkları çağrıyla hayırseverlerden topladıkları yardımları, Irak ve İran Kürdistanı’na gönderdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, depremzedelere Batman'dan bin 500 adet battaniye, 100 torba un, Van’dan ise 500 adet gıda kolisi gönderdiklerini söyledi.
Işık, “Bir müddet önce İran ve Irak Kürdistanı’nda büyük bir deprem yaşanmış, gerek halk ve gerekse de kurumlar büyük bir zarar görmüşlerdi. Bizler de Batman Umut Kervanı olarak hayırseverlere depremzedelere yardım etmeleri konusunda çağrıda bulunduk. Hayırseverler de bu konuda yardımlarını esirgemediler. Batman’dan depremzedelere gönderilmek üzere bin 500 adet battaniye ve 100 torba un yüklememizi yaptık, kamyonumuzu inşallah göndereceğiz. Kamyonumuz bugün Van’a gidecek. Van’da da 500 adet gıda kolimiz var, onun da yüklemesi yapıldıktan sonra deprem bölgesine hareket edecek ve yardımlarımız oraya ulaştırılacaktır.” dedi.
Daha önce de hayırseverlerin desteğiyle deprem bölgesinde bulunan temsilcilerinin aracılığıyla gerek ayni gerekse de nakdi yardımlarını yaptıklarını aktaran Işık, hayırseverlerin destekleri devam ettikçe depremzedelere yardım ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 02Torbadan zehir çıktı!
- 03“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 04KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
- 05Ramazan Öncesi Marketlere Sıkı Denetim
- 06BAKAN ERSOY RAKAMLARI AÇIKLADI
- 07 KÜTÜPHANELER HİZMETE GİRDİ
- 08SU BORCUNA AF YOK, YASAL SÜREÇ VAR
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KURUM VE ODA ZİYARETLERİ
- 10BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
- 11HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ AÇILIYOR
- 12BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 13Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 14TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 15Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı




Henüz Yorum yok