Başkan Vekili AKSOY, Çalışmaları Yerinde Denetledi
Çömçe kavşağından denetimlerine başlayan Başkan Vekili AKSOY, 3. Etap Vizyon Projesi kapsamında Atatürk Bulvarı ve Gülistan caddesi ile Meydan Projesi çalışmalarını bizzat yerinde görerek bilgi aldı. Gülistan caddesinde incelemeleri esnasında Belediye Başkan Vekili, projenin yüklenici firma yetkililerine, esnafın mağdur olmaması için çalışmaların çevrede rahatsızlık oluşturmadan en kısa sürede bitirmeleri talimatını verdi.
Yüklenici firmaya, yürütülen çalışmaları 29 Ekim tarihine kadar mutlaka bitirmeleri gerektiğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY; “ Esnafımız yüksek kiralar vermektedir. Onların mağdur olmaması için, kesinlikle bu çalışmalar 29 Ekimde tamamlanmalıdır. Halkımız ve esnafımız bizden bu çalışmayı ve performansı bekliyor” şeklinde uyarıda bulundu.
Çalışma alanlarındaki işyerlerini de ziyaret eden AKSOY, Gülistan caddesi esnafına 1 ay daha sabretmelerini belirterek şöyle konuştu: “ Bu çalışmaların ardından, çalışma kapsamına alınan bölgelerin fiziki yapısına estetik bir çehre kazandırılacak. Bu yeni durumla da halkımızın bu bölgeleri ziyareti artacak böylece bir hareketlilik, bir insan sirkülasyonuna yol açacak. Tüm bunlar da esnafın günlük kazancına olumlu yansıyacaktır.”
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, Etüd ve Proje Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, üstlenici firma yetkilileri ve teknik personelle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY’a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan AKSOY’un yanına gelen vatandaşlar hizmetlerden memnuniyetini ifade ederken, Esnaflar da bu denli kapsamlı bir çalışmanın yoğun bir şekilde yürütülmesi ve kısa süre içinde bitirilecek olmasından duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkür ettiler.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Beşiri’de 14 Engelliye Akülü Sandalye Desteği
- 02CANSUYU DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ 400 AİLEYE YARDIM
- 03HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 04NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 05Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 06KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 07BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 08Esnafa ramazan çağrısı
- 09Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 10BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 11EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''
- 12ADALET MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- 13RAMAN-DER’DEN ANADİLDE EĞİTİM ÇAĞRISI
- 14KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 15Torbadan zehir çıktı!




Henüz Yorum yok