Güneydoğu’da Bir İlk
Yaşam Hastanesi’nde Hareket Analiz Laboratuvarı Açıldı!
Güneydoğu Anadolu Bölgesi, sağlık alanında büyük bir yenilikle tanışıyor! Yaşam Hastanesi, modern cihazlarla donatılmış Hareket Analiz Laboratuvarını hizmete açtı.
Vücut Problemlerine Yüksek Teknoloji Çözüm
Laboratuvarda kullanılan son model cihazlar, kas kısalıkları ve zayıflıkları, eklem hareket açıklığı, yürüyüş ve duruş bozuklukları gibi pek çok sorunu tespit edebiliyor. Ayrıca, vestibüler denge testleri de bu laboratuvarda başarıyla gerçekleştiriliyor. Artık vücut ağrılarının ve postür bozukluklarının kökenine inmek çok daha kolay olacak.
Duruş Analizinde Detaylı Tespitler
Yeni laboratuvarda kamburluk, skolyoz ve bel, boyun, sırt, omuz, kalça ve diz problemleri gibi duruş bozuklukları en ince detayına kadar analiz edilebiliyor. Bu sayede, ağrı ve vücut imajını olumsuz etkileyen sorunlar erkenden tespit edilerek tedavi planları oluşturuluyor.
Yürüyüş ve Duruş Analizinde Devrim
Laboratuvar, yürüyüş bozukluklarının teşhisinde de büyük rol oynayacak. Düz tabanlık, çukur tabanlık, ayak bileği deformiteleri ve ayak parmak sorunları gibi problemler detaylı analizlerle belirleniyor. Ayrıca, ayağın 10 farklı bölgesine ait basınç dağılımı tespit edilerek, kişinin yürüyüş ve duruş bozukluklarına yönelik çözümler geliştiriliyor.
Kişiye Özel Ayakkabı Tabanlık Tasarımı
Ayağında düz taban, çukur taban veya basınç dağılımı sorunu olan kişiler için özel ayakkabı tabanlıkları tasarlanıyor. Bu sayede, ayak arkı ve parmak desteği kişiye özel ayarlanarak şikayetler minimuma indirgeniyor.
Yaşam Hastanesi’nin bu yenilikçi hareket analiz laboratuvarı, bölge halkının sağlığını iyileştirmede önemli bir adım olacak. Fzt. Mesut Yavuz ve ekibi, dünya standartlarında sundukları bu hizmetle birçok kişinin hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.


Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EMNİYET’TEN ÇEVRE YOLU’NDA GECE DENETİMİ
- 02ARGUNAĞA , “BATMAN İÇİN DEPREM ÖNLEMLERİ ERTELENMEMELİ”
- 03KUYUMCU SOYGUNUNU YAPAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 04Batman’da kuyumcu soygunu : Maskeli şahıslar altınlarla kaçtı
- 05TİCARET BORSASI ULUSLARARASI FORUMDA BATMAN’I TEMSİL ETTİ
- 06SANAT ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
- 07RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 08VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 09İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 10CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 11BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 127 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 13“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 14POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 15UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI




Henüz Yorum yok