Başkan Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, ‘Engelliler Haftası’ münasebetiyle yaptığı açıklamada, engelli bireylerin yılın bir bütününde hatırlanması gerektiğini dile getirdi.
Engellilerin hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmalarının insani ve vicdani bir mesele olduğunu belirten Durmaz, bu konuda herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Engelliler Haftası’nın her yıl 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını vurgulayan Durmaz, “Bu haftada engellilerin sorunları, sıkıntıları, talep ve beklentileri dile getiriliyor. Bizler HÜDA PAR olarak engellilerin sadece yılın belirli günlerinde değil, bir bütününde hatırlanmaları gerektiğini düşünüyoruz ve bunun için de bizler yılın bir bütününde engelli kardeşlerimizin yanında bulunmaya, onların sıkıntılarının çözümü konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Engellilerin sorunlarının çözümünün gerekliliğinin altını çizen Durmaz, “Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmaları, bütün insani ve vicdani düşünen herkesin sorumluluğu altındadır. Bu duygu ve düşüncelerle ben 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nın hayırlara vesile olmasını, engelli kardeşlerimiz açısından sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum. Aynı şekilde hem engelli kardeşlerime hem de onların fedakâr ailelerine huzur dolu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 02Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 03Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 04TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 05BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 06Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 07Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 08Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 09Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 10Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 11İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 12Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 13NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 14PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 15EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ




Henüz Yorum yok