
Batman Üniversitesi’nde işçi alım kurası heyecanı
Batman Üniversitesi’nde işçi alım kurası heyecanı
Batman Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı İş Kanununa göre çalıştırılmak üzere “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak 26 “Sürekli İşçi” kadrosuna tüm alanlarda toplam 8 bin 419 kişi başvurdu.
Kura çekimi, Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda Noter huzurunda gerçekleştirildi.
Koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle alınan önlemlerden dolayı görevli personel ve basın mensupları dışında kimsenin alınmadığı kura çekimleri, üniversitenin @batman_univ (twitter), @T.C.BatmanUniversitesi (facebook) ile tcbatmanuniversitesi(instagram) resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları kamera ile de kayıt altına alındı.
Her meslek kolundan alınacak personel sayısının 4 katı asıl, 4 katı yedek aday sayısı kadar kura çekildi.
Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adayların isimleri 03 Haziran 2020 tarihinde Batman Üniversitesi internet sayfasında (http://www.batman.edu.tr) ilan edilecek.
Kura öncesi konuşma yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kuranın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Kuradan çıkacakların Batman merkezin yanı sıra Hasankeyf, Sason ve Kozluk meslek yüksek okullarında görevlendirileceğini belirten Rektör Durmuş, “Batman Üniversitemiz inşallah her geçen gün daha ileriye gidecektir. Bizler elimizden geldiğince gayret göstermeye çalışıyoruz. İnşallah kurasını çektiğimiz kardeşlerimizi de bu kervana dahil ederek yolumuza devam edeceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından ilk kurayı Rektör Durmuş ardından gazeteciler çekti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 02ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 03Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 04Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 05Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 06Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 07Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 08Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 09BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 10BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 11VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 12BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 13ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 14KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 15BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Henüz Yorum yok