
Ar-Ge reform paketi bilgilendirme toplantısı yapıldı
Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, Özel BOSB Bilim Teknik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firma yetkilileri ve Batman Üniversitesi öğretim görevlilerinin katılımıyla yapıldı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Adnan Selçuk Erginöz, KÜSİ İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hakan Karakaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Ahmet Gergerli, Batman Üniversitesi Öğretim görevlileri ve Batman’daki sanayicilerin katılımıyla gerçekleşti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş, Ar-Ge’nin önemi ve gerekliliği ile ilgili kısa bilgilendirmede bulundu. Durmuş, Ar-Ge ile ilgili yapılacak her türlü adımda bilgi desteği ve iş birlikteliği için Batman Üniversitesi olarak destek vereceklerini söyledi.
Daha sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Ahmet Gergerli tarafından Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım ve Bilgilendirme sunumu yapıldı.
Karşılıklı soru-cevap bölümünün ardından toplantı sona erdi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 02Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 03BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 042 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 05REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 06BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 071 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 08MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 09Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 1019 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
- 11Batmanda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı
- 12“HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
- 13“BU ÜLKENİN GERÇEK KAHRAMANLARI, ALIN TERİYLE HAYAT VEREN EMEKÇİLERDİR”
- 14BAŞKAN DEMİR’DEN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 15ŞAHİN “ALIN TERİNİN KARŞILIĞI EKSİKSİZ ÖDENMELİ”
Henüz Yorum yok