
VALİ CANALP'TEN 23 NİSAN MESAJI
Vali Ekrem Canalp, "TBMM’nin açılışının 105. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" ile ilgili mesaj yayımladı.
“Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millette devredildiği ve millet iradesinin topyekûn temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105’nci yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğu içerisinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz” diyen Batman Valisi Canalp, “23 Nisan 1920 tarihi sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı değil aynı zamanda halkın yönetime tam anlamıyla hâkim olmasının ilk günü olması nedeniyle ‘ulusal egemenlik’ açısından da önemli bir yeri vardır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk o gün ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız milletindir’ demek suretiyle millet egemenliğine dayanan bir demokrasi anlayışının temelini atarken, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği önemi ve duyduğu güvenin bir ifadesi olarak bu bayramı onlara armağan etmiştir. Çocuklarımızdan beklentimiz; tarihini iyi bilen, insana değer veren, milli ve manevi değerleri önemseyen, yeniliklere ve gelişmelere açık kuşaklar olarak yetişmelerini görmektir. Bu bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır.
Bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamamızda sevgili çocuklarımıza unutulmaz bir bayram yaşatmak ve çocuklarımıza ulusal birlik ve kardeşlik bilincini aşılamak amacıyla Atatürk Parkında çocuklarımıza yönelik akıl oyunları, animasyon ve yarışmalar, oyun gruplarında eğlenme, survıor parkı, çocuk hikâyeleri anlatımı etkinliği, çocuk şarkıları konseri, robotik kodlama, maskotlar, sosis balon katlama, pamuk şeker, Osmanlı macunu, patlamış mısır, tatlı ve çikolata ikramlarının yer aldığı bir dizi etkinlik yapacağız.
Bu vesileyle bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, sevgi dolu yürekleri ve pırıl pırıl yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 02“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 0339 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 0423 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
- 051 MİLYON 410 BİN TL’LİK MEHRİNİ GAZZE’YE BAĞIŞLADI
- 06İL BAŞKANI YILMAZ’DAN BATMAN GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNE TAM DESTEK
- 07ONKOLOJİ TANI VE TEDAVİ MERKEZİ AÇILDI
- 08SESSİZCE ŞAMPİYON OLDU
- 09ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN UÇURUMA GİTTİ
- 10DİŞ HASTANESİNDE KABA İNŞAAT TAMAMLANDI
- 11Eyfel Kır Düğün Salonu Batman’a renk katacak
- 12KAYMAKAM İMRAK, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
- 13“Yarınlarımız çocuklarımızın elleriyle şekillenecektir”
- 14YENİDEN REFAH’TAN BATMAN’DA İŞSİZLİK VURGUSU
- 15Medical Point Hastanesinde 23 Nisan coşkusu
Henüz Yorum yok