
BESO, ALBARAKA’YLA ANLAŞTI
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni bir anlaşmaya imza attı.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Albaraka Türk Katılım Bankası arasında protokol imzalandı. Protokolle Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyelere EFT, Havale, kredi kartı işlem ücreti ve Pos kesintileri gibi bir çok işlemde ayrıcalık tanınacak.
Başkan Çiftçi, Albaraka Türk Katılım Bankası ile protokol imzalayarak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı üyelerin EFT, Havale, kredi kartı işlem ücreti ve Pos kesintileri gibi bir çok işlemde ayrıcalıklı hizmeti alabileceğini söyledi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar odası olarak esnaflarımıza yarar sağlayacak ve katkıda bulunacak anlaşmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Albaraka Türk Katılım Bankası ile finansman destekleri, masrafsız bankacılık, POS hizmetleri, Kobi destek paketleri ve diğer bankacılık hizmetleri için esnaflarımızın yararına olacak şekilde bir protokole imza attık. Esnaflarımızın özellikle POS cihazı kullanımında ve diğer bankacılık işlemleri için bir nebze de olsa onlara katkıda bulunmak için bu protokolü imzaladık. Esnaflarımızın birçoğunun faydasına olacağını düşünüyoruz.
.jpg)
Bazı esnaflarımız belki daha iyi şartlarda başka bankalarla çalışıyor da olabilir ama bizim amacımız esnaflarımızın tümünün bir şekilde en iyi hizmeti almaları ve artan gider maliyetlerini en aza düşürmektir. Üyelerimiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan alacağı güncel tarihli faaliyet belgesi ile Albaraka Türk Katılım Bankası’na gidip başvurularını yapabilirler. Ayrıca 05303466602 numaralı telefondan da detaylı bilgi almaları mümkündür. Üyelerimize hayırlı olsun. Esnafımız ve İlimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok