BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ RADYOLAR YALNIZLIĞINIZI PAYLAŞAN DOSTUNUZDUR
BARAT BAŞKANI ÇİFTÇİ"NİN 13 ŞUBAT DÜNYA RADTO GÜNÜ MESAJI
13 Şubat Dünya Radyo Günü
BARAT- Batman Radyo, Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çiftçi 13 Şubat Dünya Radyo Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda radyoların güncelliğini koruduğunu ifade etti.
.jpeg)
Çiftçi "Radyo, geçmişten bugüne toplumun en güçlü ve en güvenilir iletişim araçlarından biri olmuştur. Gelişen teknolojiye, dijital platformların yaygınlaşmasına ve değişen medya alışkanlıklarına rağmen radyolar yerini ve değerini korumaya devam etmektedir. Radyo; hızlı, erişilebilir ve samimi yapısıyla milyonlarca insanın hayatında önemli bir yer tutmaktadır" dedi.
Çiftçi mesajının devamında "Bugün radyoların günlük ortalama dinlenme süresi 1 saat 40 dakikadır. Bu veri, radyonun hâlâ güçlü bir mecra olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Özellikle trafikte araç sayısının artması ve şehir içi yoğunluğun yükselmesiyle birlikte araçlarda radyo dinlenme oranları da aynı oranda artmaktadır. Sürücüler için radyo; hem yol arkadaşı hem de anlık haber ve bilgilendirme kaynağı olmayı sürdürmektedir.
Öte yandan dijitalleşmeyi bir tehdit olarak değil, önemli bir fırsat olarak görüyoruz. İnternet yayıncılığı, mobil uygulamalar ve sosyal medya entegrasyonları sayesinde radyolar çok daha geniş kitlelere ulaşabilmektedir. Dijital yayıncılığı doğru stratejilerle fırsata çevirdiğimiz takdirde sektörümüz daha da güçlenecektir." diye konuştu.
BARAT Başkanı Yüksel Çiftçi , 13 Şubat Dünya Radyo Gününü kutladığını ifade ederek "Yerel ve ulusal düzeyde kamuoyunu bilgilendirme görevini büyük bir sorumlulukla yerine getiren tüm radyo çalışanlarımızın ve kıymetli dinleyicilerimizin 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nü kutluyor, radyonun gücünün ve etkisinin artarak devam etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. (Haber: Halit KAPLAN)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok