FATURALAR HALKI CANINDAN BEZDİRDİ
FATURALAR HALKI CANINDAN BEZDİRDİ
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 3 gün süren programın son gününde kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, iç gündem ile Batman’ın var olan sorunlarına değindi. Aylardan beridir yapılan zamlar ve hayat pahalılığının gündemin birinci sırasına oturduğunu belirten Yapıcıoğlu, daha uzun bir süre de gündemde kalmaya devam edecek gibi göründüğünü söyledi.
“FATURALAR EŞSİZLİĞİ ARTIRACAK”
Yüksek elektrik faturalarına değinen Yapıcıoğlu, “Muhtarlarla bir araya geldik. Sanayi ve Ticaret Odasıyla bir araya geldik. Bazı çiftçilerle görüştük. Toplumun farklı kesimleriyle konuştuk ama elektrik faturaları hepsinin gündeminde diyebiliriz. Ya da daha geniş bir tabirle enerji fiyatları. Gerçekten faturalar, özellikle de dar gelirli insanları canından bezdirmiş halde ve pek çok kişi faturalarını ödeyemeyeceğini, ödeyecek durumlarının olmadığını ifade ediyor. Sadece elektriğin fiyatından kaynaklanan şikâyetler yok. Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımızla görüştüğümüzde tekstil sektöründe çalışan 40 bin kişinin önemli bir kısmının bu hal böyle devam ederse işlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Tekstil sektöründe çalışan 10 binlerce kişinin elektrik faturalarının kabarıklığı nedeniyle bu atölyelerin kapanması durumunda işlerini kaybetmesi zaten Batman gibi işsizliğin Türkiye ortalamasının epey üzerinde olduğu bir yerde çok ciddi sonuçlar doğurabilir” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Ticaret Borsası’ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Destek
- 02İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 03BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 04NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 06VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 07GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 08SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 09BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1127 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 12AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 14BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 15Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club




Henüz Yorum yok