
“BEN DE VARIM”
BUGÜNE KADAR 3.185 ÖĞRENCİ “BEN DE VARIM” DEDİ
Batman Belediyesi'nin öncülük ettiği 'Ben de Varım' projesi, yerel idarelerin, eğitim kurumlarının ve diğer paydaşların işbirliğiyle, Projeden şimdiye kadar 3.185 öğrenci faydalanırken, Batman merkez ve çevre ilçelerdeki çocuklar, sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunma fırsatı yakaladı.
Kozluk İlçesi'ndeki çeşitli okullardan 450 öğrenci, ailelerinden alınan izinle düzenlenen gezi kapsamında Batman'ın farklı yerlerini ziyaret etti. Çocuklar, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir animasyon film gösterimi ve müze gezisiyle keyifli vakit geçirdi.
Ayrıca, Batman Petrolspor ve Efeler 09 takımlarının karşı karşıya geldiği futbol maçında, 'Ben de Varım' projesi kapsamında stadyuma davet edilen öğrenciler, 90 dakika boyunca tezahürat yaparak takıma destek verdi ve maçın atmosferine büyük bir coşku kattı. Bu etkinlikler, öğrencilere hem eğitim hayatlarına hem de sosyal yaşantılarına olumlu katkılar sağlayarak, kentin kültürel ve sosyal yaşamını yakından tanıma imkânı sunuyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'e, bu imkanları sağladığı için öğrenci ve öğretmenler tarafından teşekkür edildi. 'Ben de Varım' projesi, toplumsal katılımı ve deneme bonusu veren siteler yerel kimliği güçlendirme adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor, gençlerin ve çocukların toplumsal yaşama aktif katılımını teşvik ediyor.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok