DEVA'dan Engelliler Gününü Mesajı
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, engellilerin sorunlarını anlatmak, farkındalık oluşturmak için sadece bir gün değil, her gün çaba ortaya konulması gerektiğini ifade ederek, “Dünyada gelişmişlik düzeyini gösteren bir olgu da engellilere uygun şehirler yapmak, onlara istihdam oluşturmak ve sosyal hayata katılımlarını tam olarak sağlamaktır.
Ne yazık ki ülkemizde henüz bu konularda ciddi başarılar elde edildiğinden söz etmek mümkün değil. Özellikle engellilere uygun bir şehirleşme yapısı, hem engellilerin istihdamına katkı sağlayacak hem de sosyal hayata katılımlarına destek olacaktır. Şehirlerimizin ve tüm yapıların hızlı bir şekilde dönüşüme alınması elzemdir. Bugün kendini sağlıklı olarak nitelendiren her birey yarının bir engelli adayıdır. O nedenle, bugün elinde fırsat bulunan tüm bireylerin, engellilerin daha iyi bir hayat sürdürebilmesi için çaba ortaya koyması gerekiyor. Düşüncelerdeki engelleri ortadan kaldırmadan, diğer engelleri ortadan kaldırmak ise mümkün değil.
Her şeyden önce düşüncelerdeki engellerin olmadığı bir Türkiye hayalimiz var. Bunun için her zaman farkındalık çalışmalarımız olacak ve bir aile olma bilinciyle toplumdaki her kesimi kucaklayacağız, birlikte çalışacağız. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlık, sıhhat, huzur diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 02Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı
- 03BASKİ’DEN ALTYAPIYA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM
- 04İŞKUR’dan Batman’da Girişimciliğe 430 Bin TL destek
- 05RAMANLI “KÜRTLERİ SDG’NİN GÜNAHLARI YÜZÜNDEN YALNIZ BIRAKACAK DEĞİLİZ”
- 06BELEDİYEDEN KAÇAK ET KESİMİNE NEŞTER
- 07Ramazan Ayı Farklı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek
- 08Petrolspor Lisanslı Ürünleri Artık Online Satışta
- 09MÜDÜR ŞANVERDİ’DEN BAŞKAN DEMİR’E ZİYARET
- 1051 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 11BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 12ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 13BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 14İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 15SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA




Henüz Yorum yok