
BATMAN’DA TEKSTİL EĞİTİMİ VERİLECEK
BATMAN’DA TEKSTİL EĞİTİMİ VERİLECEK
Batman’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım ve Tekstil Bölümünde tekstil eğitimi verilecek.
62 dönüme kurulan ve öğrenci kayıtlarının devam ettiği lisede Moda Tasarım ve Tekstil, Endüstriyel Örme, Tekstil Makineleri Bakın ve Onarım, Elektrik, Elektronik, Mekatronik ve Endüstriyel Bakım Onarım bölümlerinde eğitimler verilecek.
250 kişilik spor salonu, Halı Saha, 2 adet basketbol sahası ve fitnes alanı bulunan okulda ayrıca şehir dışından gelecek öğrenciler için 150 Erkek, 150 Kız öğrenci yurdu bulunmaktadır.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Ali ÖZTÜRK, “Bu lise şehrimizde gelişen tekstil sektörünü destekleyecek, tekstil firmalarının kalifiye ara eleman, tekniker ve makine bakımcısı ihtiyacını karşılayacak, bu okuldan mezun olan gençlerimiz tekstil sektöründe iş bulabileceklerdir. Bu yüzden bu lisenin şehrimizde açılması oldukça faydalı ve önemlidir,” dedi.
Okul müdürü Veysi BULUT TEKSİAD Başkanı Mehmet Ali Öztürk ve Başkan Yrd. Cevat EKİNCİ’ye ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip; sosyal alanları ve modern derslikleri ile 62 dönüme kurulan okulda öğrenci kayıtlarının devam ettiğini belirtti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 02BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 03ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 05BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
- 06ESKİ EHLİYETLERDE SON GÜN 31 TEMMUZ
- 07AŞIRI SICAKLAR TRAFO PATLATTI
- 08YENİ TARIM İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI
- 09TAZELENME ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR
- 10LİSE ÖĞRENCİSİNDEN GAZZE’YE ANLAMLI DESTEK
- 11HOBİ EVİ SAHİPLERİNDEN PROTESTO
- 12İLK YARDIMI ÖĞRENİYORLAR
- 13BATMAN’I YÜZMEDE GURURLA TEMSİL ETTİLER
- 14Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 15KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
Henüz Yorum yok