
TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ekim ayında düzenlenecek olan fuar hakkında bilgi verdi.
15-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarına yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi “Geçen yıl ilki düzenlenen tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye, çeyiz ve hediyelik eşya fuarının bu yıl ikincisini gerçekleştirileceğiz.
15-20 Ekim tarihleri arasında 6 gün sürecek olan fuar, Kültür Mahallesi Avukat Zekeriya Aydın Caddesi Valilik önünde yapılacaktır. Geçen yıl hem esnafımız hem vatandaşlarımız hem de bizler çok memnun kaldık. Bu yıl daha yoğun katılım olduğunu standların çoğunun esnaflarımız tarafından alındığını görüyoruz. Bu sebeple daha verimli ve yüksek katılımlı bir fuar olacağını söyleyebiliriz. Bizler, fuarı organize eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak tüm esnaflarımıza çağrıda bulunuyoruz; kayıt yaptırmaları, taleplerini oluşturmaları ve kaç stant istediklerini bildirmeleri için esnaflarımızı odaya bekliyoruz. Geçen sene yer ayıramayan esnafımız üzülmüştü” dedi.
Fuarların şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Başkan Çiftçi “Bu tür etkinlikler hem esnafa hem vatandaşa hem de alışverişe canlılık katıyor. Kampanya ve indirimler için de önemli bir fırsat oluşturuyor. İnşallah bu yıl çok daha güzel ve verimli bir fuar olacak” şeklinde konuştu.
Son olarak “Geçen yıl fuara katılan esnafın bu yıl daha fazla stant talebinde bulunduğunu gördük” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, “Batman büyükşehir olma yolunda ilerliyor”
- 02BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İÇİN BULUŞTULAR
- 03Başkan Kaplan, “Sosyal konut projesinde esnafa pozitif ayrımcılık yapılmalı”
- 04İNOVATİF BÜFE VE TEMİZ TUVALET PROJESİ YAYGINLAŞIYOR
- 05MÜSİAD BATMAN’DAN DOST MECLİSİ TOPLANTISI
- 06YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARININ KURULUMU BAŞLADI
- 07DİCLE NEHRİ’NDE KAÇAK AVCILIĞA GEÇİT YOK
- 08BATMAN’DA “SUMUD’A SELAM, İSRAİL’E LANET” MİTİNGİ
- 09BİR ÇAĞRI, BİR SAHAYA DÖNÜŞTÜ
- 10ÖZEL İDARE PERSONELİNE 89 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ
- 11“İMZAM VAR” KAMPANYASI BATMAN’DA BAŞLADI
- 12BATMAN’IN SUYU TEHLİKEDE !
- 13HASANKEYF’TE SU, DOĞA SPORLARI VE TURİZM FESTİVALİ COŞKUSU
- 14EMLAK KATILIMDAN ESNAFA DESTEK
- 15YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok