Perol Cty AVM= İSTİHDAM
Petrol Cty AVM de 1500 kişi çalışacak
Batman’da yapılmasına başlanan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak olan Petrol City’de çalışmalar hızla sürdürülürken, projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı Grand Hasankeyf Otelde yapıldı.
Batman’da yapılmasına başlanan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak olan Petrol City’de çalışmalar hızla sürdürülürken, projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı Grand Hasankeyf Otelde yapıldı.
80 Bin M2 üzerinde yapılacak olan Alışveriş Merkezinin Kurban bayramına kadar tamamlanacağını belirten yetkililer, “İnşaat çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. 1500 kişinin istihdam edileceği alışveriş merkezimiz, yarı açık-yarı kapalı şeklinde dizayn edilecektir. Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacağını ve tüm markaları bünyesinde bulunduracaktır.
BÖLGENİN EN BÜYÜK AVM’Sİ
Bu proje ile işsizliğin had safhada olduğu ilimizde 1500 kişiye iş imkanının yaratılacak olması son derece önem arz etmektedir. Batman’a son derece önem arz edecek bir markayı kazandırmanın gururu içindeyiz. İlerleyen zaman süreci içerisinde halkımızı proje ile devamlı şekilde bilgilendireceğimizi de ifade etmek isteriz. Tüm halkımızın desteğine ihtiyacımızın olduğu gerçeğini ifade etmekle bu konuda gereken hassasiyetin gösterilmesi bizin için bir güç kaynağı oluşturacaktır” dediler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 02ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 03Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 04“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 05PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 06OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 07BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 08KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 09BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 10PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
- 11Final Fest 5 Batman’da Coşkuyla Gerçekleşti
- 12ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 13Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 14Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 15BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU




Henüz Yorum yok