
BATMAN EMİTT FUARINDA OLACAK
Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak EMİTT fuarı öncesinde kurum ve kuruluşların temsilcileriyle birlikte toplantı düzenledi.
Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Belediye, Türkiye Petrolleri, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Turizm Tanıtım Derneği Başkanı Fikret Özperk, TÜRSAB Güneydoğu Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız ve bazı davetliler katıldı. Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk Başkanlığında yapılan fuar toplantısına ilginin olması dikkat çekti.
"ÇOK YÖNLÜ KATILIM SAĞLAYACAĞIZ"
Toplantıya katılanlara teşekkür eden Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk; "3 Yıldır Kozluk Kaymakamlığı görevini sürdürüyorum. Daha önceki fuarları takip ettim. Batman farklı çalışmalarla ön plana çıktı. Bundan sonraki fuarlarda da farklı bir konseptle Batman'ın fuarlarda adından söz edeceğine inanıyorum. 26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak EMİTT fuarında Batman çok yönlü çalışmalara başladı. Kurum ve kuruluşların birlikteliği bizleri de memnun eti. Toplantıda aldığımız kararları EMİTT standımızda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
"FUARI ÖNEMSİYORUZ"
İstanbul-EMİTT fuarında turizmin kalbinin attığını belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı; "150 Metre kare alanda Batman'ın tarihini, kültürünü, doğasını, bazı yerel sanatçılarını ve altın mikrofon ödülünü bulunduracağız. Turizme büyük önem veren Valimiz sayın Ahmet Deniz'in destekleriyle İstanbul-EMİTT fuarına ciddi hazırlanıyoruz. Her fuara farklı bir konseple katılarak ilimizin tanıtımı için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Batman'ın gidecek ekibin yanı sıra İstanbul'daki derneklerimizi de EMİTT fuarına davet edeceğiz" dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 02Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 03Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 04BADER’ den Batmanlılara Boğaz Turu ve Birlik Mesajı
- 05Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 06Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
- 07OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 08FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 09Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 10Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 11Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 12Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
- 13YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 14Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 15BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
Henüz Yorum yok