
“BATMAN, AMEDSPORUN İKİNCİ EVİDİR”
“BATMAN, AMEDSPORUN İKİNCİ EVİDİR”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Diyarbakır Stadyumu’nun zemininde yaşanan sorunlar nedeniyle TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor’un ihtiyaç halinde maçlarının Batman’da oynanmasını önerdi.
Diyarbakır temsilcisi Amedspor, TFF 1. Lig’in ikinci haftasında İstanbulspor ile Diyarbakır Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. İstanbulspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona eren maçta futboldan çok saha zemini gündeme geldi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri, zeminle ilgili sıkıntılarını dile getirdi. İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ve Amedspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, saha zemininin kötü olduğuna vurgu yaptı.
“BATMAN, AMEDSPOR’UN İKİNCİ EVİ GİBİDİR”
Ekmen, Amedspor’un başarılı olmasını dilediğini belirterek, Diyarbakır Stadyumu’nda tespit edilen zemin probleminin hızlı bir şekilde çözülmesini umduğunu ifade etti. Amedspor’un bölgenin gözbebeği bir takım olduğunu vurgulayan Ekmen “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır ziyareti sezon için güzel bir başlangıç oldu. Ancak, bu maçta saha zemininin sezona hazır olmadığı yönünde tespitler yapıldı. Umarım bu sorun en kısa sürede çözülür. Ancak başka bir sahada maç oynanması gerekirse Batman, Amedspor’un ikinci evi gibidir. Böyle bir durumda, Amedspor’un maçlarını Batman’da oynamasını arzu ederiz” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01570 ARILI SEPET KOVANI DAĞITILDI
- 02SULAMA KANALLARINA SU VERİLDİ
- 03KURBANLIKLAR PAZARDA
- 04SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
- 05“SASON ÇİLEĞİ, DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK”
- 06Cansuyu Derneği Batman’da kurban çalışmalarına hazır
- 07ATIK PİL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
- 08MALABADİ’DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 09DİCLE ELEKTRİK ENERJİ ALTYAPISINI GELECEĞE TAŞIYOR
- 10BATMANLI GENÇLER ALS’YE UMUT OLDU, BATGEV SAHİP ÇIKTI
- 11KÖY OKULU TÜRKİYE FİNALİNE KALDI
- 12BAHÇEVAN OCAKBAŞI AÇILDI
- 13AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 14TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 15BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
Henüz Yorum yok