Güneydoğu’da Bir İlk
Yaşam Hastanesi’nde Hareket Analiz Laboratuvarı Açıldı!
Güneydoğu Anadolu Bölgesi, sağlık alanında büyük bir yenilikle tanışıyor! Yaşam Hastanesi, modern cihazlarla donatılmış Hareket Analiz Laboratuvarını hizmete açtı.
Vücut Problemlerine Yüksek Teknoloji Çözüm
Laboratuvarda kullanılan son model cihazlar, kas kısalıkları ve zayıflıkları, eklem hareket açıklığı, yürüyüş ve duruş bozuklukları gibi pek çok sorunu tespit edebiliyor. Ayrıca, vestibüler denge testleri de bu laboratuvarda başarıyla gerçekleştiriliyor. Artık vücut ağrılarının ve postür bozukluklarının kökenine inmek çok daha kolay olacak.
Duruş Analizinde Detaylı Tespitler
Yeni laboratuvarda kamburluk, skolyoz ve bel, boyun, sırt, omuz, kalça ve diz problemleri gibi duruş bozuklukları en ince detayına kadar analiz edilebiliyor. Bu sayede, ağrı ve vücut imajını olumsuz etkileyen sorunlar erkenden tespit edilerek tedavi planları oluşturuluyor.
Yürüyüş ve Duruş Analizinde Devrim
Laboratuvar, yürüyüş bozukluklarının teşhisinde de büyük rol oynayacak. Düz tabanlık, çukur tabanlık, ayak bileği deformiteleri ve ayak parmak sorunları gibi problemler detaylı analizlerle belirleniyor. Ayrıca, ayağın 10 farklı bölgesine ait basınç dağılımı tespit edilerek, kişinin yürüyüş ve duruş bozukluklarına yönelik çözümler geliştiriliyor.
Kişiye Özel Ayakkabı Tabanlık Tasarımı
Ayağında düz taban, çukur taban veya basınç dağılımı sorunu olan kişiler için özel ayakkabı tabanlıkları tasarlanıyor. Bu sayede, ayak arkı ve parmak desteği kişiye özel ayarlanarak şikayetler minimuma indirgeniyor.
Yaşam Hastanesi’nin bu yenilikçi hareket analiz laboratuvarı, bölge halkının sağlığını iyileştirmede önemli bir adım olacak. Fzt. Mesut Yavuz ve ekibi, dünya standartlarında sundukları bu hizmetle birçok kişinin hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.


Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 02KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 03BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 04Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 05YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 06METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 07GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 08VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 09VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 10İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 11PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 12BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 13AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 14KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 15BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI




Henüz Yorum yok