
Batman Üniversitesi’nde işçi alım kurası heyecanı
Batman Üniversitesi’nde işçi alım kurası heyecanı
Batman Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı İş Kanununa göre çalıştırılmak üzere “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak 26 “Sürekli İşçi” kadrosuna tüm alanlarda toplam 8 bin 419 kişi başvurdu.
Kura çekimi, Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda Noter huzurunda gerçekleştirildi.
Koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle alınan önlemlerden dolayı görevli personel ve basın mensupları dışında kimsenin alınmadığı kura çekimleri, üniversitenin @batman_univ (twitter), @T.C.BatmanUniversitesi (facebook) ile tcbatmanuniversitesi(instagram) resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları kamera ile de kayıt altına alındı.
Her meslek kolundan alınacak personel sayısının 4 katı asıl, 4 katı yedek aday sayısı kadar kura çekildi.
Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adayların isimleri 03 Haziran 2020 tarihinde Batman Üniversitesi internet sayfasında (http://www.batman.edu.tr) ilan edilecek.
Kura öncesi konuşma yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kuranın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Kuradan çıkacakların Batman merkezin yanı sıra Hasankeyf, Sason ve Kozluk meslek yüksek okullarında görevlendirileceğini belirten Rektör Durmuş, “Batman Üniversitemiz inşallah her geçen gün daha ileriye gidecektir. Bizler elimizden geldiğince gayret göstermeye çalışıyoruz. İnşallah kurasını çektiğimiz kardeşlerimizi de bu kervana dahil ederek yolumuza devam edeceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından ilk kurayı Rektör Durmuş ardından gazeteciler çekti.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 02YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 03BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 04Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 05GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 077 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 08HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 09“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 10Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 11KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 12HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 13Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 14ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 15YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
Henüz Yorum yok