
Batman’da bin 100 aileye gıda yardımı
İnsani Yardım Derneği (İHH) Batman Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla Batman'da bulunan bin 100 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımında bulundu.
İHH Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi ve dernek üyeleri tarafından yapılan yardımlar dar gelirli aileleri sevindirerek yüzlerini güldürdü.
İHH olarak her zaman mazlumların ve yetimlerin yanında olduklarını aktaran Şansi, Ramazan ayı öncesi yetim, fakir ve muhtaç ailelere bin 100 koli Ramazan paketini ulaştırdıklarını söyledi.
Şansi, “İHH Genel Merkezimizden bize gönderilen bin 100 adet gıda kolisinin il ve ilçe teşkilatımızla beraber yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtım yaptık. Ayrıca buradaki bir hayırsever vatandaşın bağışlamış olduğu 2 ton makarnayı da ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Özellikle Ramazan ayında herkesin evinde bir sıcak aş pişsin istedik.” dedi.
Muhtaçların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamanın sevincini yaşadıklarını aktaran Şansi, “Ramazan ayında şunları yapmayı planlamaktayız; yetimlere bir iftar programı yapacağız. Ramazan Bayramı için onlara bayramlık almayı planlamaktayız, kampanyalarını başlattık. Birde Gazze’deki kardeşlerimize Ramazan ayı boyunca bir iftar programı kampanyasını yapacağız. İftar bedeli 10 TL olacaktır. Atatürk Parkı’nın önünde bir stant açacağız, burada yardım kampanyalarımızın duyurularını yapacağız. Bu ay içerisinde yardımlarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
1 Yorum
Suzanari
11 Ocak 2023