
Tüpraş’tan Çocuk Şenliği
Geleneksel hale gelen, Tüpraş Batman Rafinerisi Çocuk Şenliği’nin 10’uncusu, geniş katılımlı etkinliklerle kutlandı. Batman Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Tüpraş gönüllüleri tarafından düzenlenen şenliğe Batman merkez okullarının öğrencileri ile şirket çalışanlarının çocukları katıldı. Ev sahipliğini Batman Rafineri Müdürü Ahmet Bebek’in üstlendiği etkinlikte, Tüpraş Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İhsan Serdar Kemaloğlu ve Tüpraş Yönetim Ekibi de hazır bulundu.
1500 ÇOCUĞUN 23 NİSAN COŞKUSU
Organizasyonda Tüpraş çalışanlarından oluşan 30 kişilik gönüllü ekibine, Batman ve Dicle Toplum Gönüllüleri Vakfı ile Batman Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Öğrenim Birimi gönüllülerinden oluşan 50 kişilik ekip ve 70 öğretmen de eşlik etti. Tüpraş Batman Rafinerisi Tesislerinde kurulan eğlence alanında ağırlanan 1500 çocuk, 23 Nisan’ı oyun parkları, animatörler ve sahne şovları ile eğlenerek kutladılar.
10 YILDA 20 BİNDEN FAZLA ÇOCUĞA ERİŞİLDİ
Tüpraş, kurumsal vatandaş olma ilkesiyle gücünü; üretimini sürdürdüğü coğrafyada toplumsal gelişimi destekleyecek etkinlikleri yaşama geçirmek için kullanır. 2008’den bu yana gelenekselleşen Tüpraş 23 Nisan Batman Çocuk Şenliği’ne bugüne dek 20 binden fazla çocuk katıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 02TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 03ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
- 04EKMEN “BU BİR SON DEĞİL, YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ”
- 05GIDA NUMUNELERİ ALINDI
- 06BAŞKAN ÇİFTÇİ, ESNAFIN TALEPLERİNİ TESK’E TAŞIDI
- 07GÜNEYKENT SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
- 08BİSİKLETİ ÇALINAN YURTSEVER’E HÜDA PAR SAHİP ÇIKTI
- 09Nûbihar Derneği'nden anadile sahip çıkma çağrısı
- 10VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 11VALİLER KARARNAMESİ ÖNCESİ KRİTİK ZİYARET
- 12Milletvekili Oduncu’dan Hasankeyf yolundaki kazalara tepki
- 13''MAVİ - YEŞİL BATMAN'A HAYAT KATACAK''
- 14ŞEYH HALİD ANMASI 17-18 MAYIS’TA
- 15BEŞEVLER MAHALLESİ PIRIL PIRIL
Henüz Yorum yok