
ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR HEM DE GÜZEL ANILAR BİRİKTİRİYOR
Batman Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programlarıyla hem yetişkinlere hem de çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.
Hürriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen dördüncü iftar programında, çocuklar için özel bir etkinlik düzenlendi. Çizgi film kahramanları Keloğlan, Nasrettin Hoca, Hacivat ve Karagöz gibi maskotların yer aldığı etkinlikte, çocuklar hem eğlendi hem de hayal dünyalarında bir yolculuğa çıktı.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde verilen iftar yemeği programı tüm hızıyla devam ediyor.
Ramazan ayının dördüncü gününde Hürriyet Mahallesi sakinleriyle (Bazıqiler Taziyeevinde) bir araya gelen Batman Belediyesi, hazırladığı program çerçevesinde çocuklara da unutamayacakları bir gece yaşattı.
Bir anda çizgi film kahramanları arasında yer alan; Keloğlan, Nasrettin Hoca, Hacivat ve Karagöz maskotlarını karşılarında gören çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Dolu dolu bir gece yaşatarak çocukların neşeli vakit geçirmelerini sağlayan Batman Belediyesi, programını gecenin ilerleyen saatlerinde tiyatro ve animasyon film gösterimiyle sürdürdü.
Çocukların yüzündeki mutluluğu gören aileler Batman Belediyesi’nin Kültür belediyeciliği kapsamında düzenlediği kültürel etkinliklerin önemine vurgu yaptı.
İftara katılan mahalle sakinleri, Ramazan ayının manevi atmosferini geçmişte olduğu gibi bugün de yaşadıklarını belirterek programı düzenleyen herkese teşekkür etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 02KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 03Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0550 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 06REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 07BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 08Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 09BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 10 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 11YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 12DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 13BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 14“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1539 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
Henüz Yorum yok