
Batman Üniversitesi ile SGK arasında işbirliği protokolü imzalandı
Batman Üniversitesi ile SGK arasında işbirliği protokolü imzalandı
2024 Emekliler yılı kapsamında Batman Üniversitesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünce yapılacak faaliyetler belirlendi.
Aktif ve sağlıklı yaşlanma perspektifi kapsamında yaşlıların toplumsal hayata etkin katılımlarını sağlamak ve üniversite bünyesinde eğitim almaları için yapılan iş birliği protokolü Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e vekaleten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve Batman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Alaettin Ökten tarafından imzalandı. İkili iş birliği protokol kapsamında emeklilerin yaşam kalite düzeylerini desteklemek, bilgi/becerilerini yenilemek ve mesleki birikimlerini geliştirmek amacıyla belirli alanlarda uzmanlık kazanmaları sağlanacak. İmzalanan iş birliği protokolünde yer alan faaliyetler, Batman Üniversitesi +60 Tazelenme Üniversitesi Protokolüne bağlı olarak Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek. Emeklilere hitap edecek olan uzaktan eğitim programları ile pek çok etkinlik düzenlenmesi planlanırken protokolde sanat atölyeleri, tiyatro gösterileri, müzik dinletilerinin yanında fotoğrafçılık, aşçılık, pastacılık gibi sosyal aktivitelere yer verilecek.
Ayrıca Batman Üniversitesi bağlı fakülte ve yüksekokullarının ilgili bölümleri bünyesinde bitki bakımı, arıcılık, mantarcılık vb. konularda seminerler düzenlenerek ücretsiz fide ve tohum dağıtımı yapılması planlanıyor. Ayrıca manevî destek uygulamaları ile dijital okuryazarlık eğitimlerinin yer aldığı aktiviteler kapsamında pek çok alanda emekliler için uygulamalar gerçekleştirileceği bildirildi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok