BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
Batman 'da haftasonu parklar ve sokaklar doldu taştı: Tedbirler unutuldu
Kontrollü sosyal hayatın başladığı bu günlerde Batman 'da caddeler doldu taştı. Sosyal mesafe kuralı ve maske tedbirinin unutulduğu görüldü.
Tüm dünyayla birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan ve binlerce canın yok olmasına neden olan korona virüs salgını devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kontrollü sosyal hayatın başlayacağını açıklayarak vatandaşların sosyal mesafe kuralına uygun davranması gerektiğini söyleyerek herkesin dışarıda maske takması gerektiğini ifade etti.
BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
Kontrollü sosyal hayatın başladığı bu günlerde hafta sonu Batman 'da trafik yoğunluğu oluşurken parklar caddeler doldu taştı. Turgut Özal bulvarında yürüyen insanlarda çoğu maske takmamalı ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü. Banklarda ve yeşil alanlarda oturdukları gözlemlenirken parklarda görevli olan özel güvenlik personeli vatandaşlara sosyal mesafeyi hatırlatarak sosyal mesafe uyulması konusunda uyarıda bulundular. Güvenlik görevlilerinin uyarılarını bazı vatandaşlar dikkate alırken bazı vatandaşlar yürüyüşlerine ve sohbetlerine devam etti. Birçok vatandaşın da maske takmadığı görüldü.
Çoğu vatandaş “Evlerde bunaldık artık. Yapacak başka hiçbir şeyimiz yok, nefes almaya çıktık" dedi. 'Koronavirüsten korkmuyor musunuz' sorusuna ise, “Artık onları geçtik diye düşünüyorum. Evde bulaşma riski bence daha yüksek, dışarıda temiz hava var. Evde ailenize bulaştırmaktan korkuyorsunuz" şeklinde cevap verdi. Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu para cezasına tabii olduğu hatırlatılınca da, “Biliyorum ama yapacak hiçbir şey yok. Zaten cepte de para yok" diye cevap verdiler.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok