
DURMAZ sürücü kurslarını ziyaret etti
HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle birlikte Batman’daki sürücü kurslarını ziyaret etti.
Kurs yetkilileriyle bir araya gelen Durmaz, sürücü kurslarının sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Durmaz "Batman merkezde bulunan sürücü kurslarına yönelik başlatmış olduğumuz ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Son ziyaretlerimizi Öz Ayaz ile Nokta Sürücü kurslarına yaptık. Ziyaretlerimizde, kurs müdürleri ve çalışanlarla bir araya gelerek çalışmaları ile alakalı bilgiler aldık. Kurs yetkilileri, salgın sürecinden etkilendiklerini ancak ehliyetin mecburi bir ihtiyaç olduğu için bazı sektörlere göre kendi sektör çalışanlarının daha az etkilendiğini ifade ettiler." dedi.
“Her zaman milletimizin yanında olan bir partiyiz”
Yaptıkları ziyaretlerde esnaf ve girişimcileri dinlediklerini dile getiren Durmaz "Bizler ziyaretlerimizde, girişimci ve esnafların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinliyoruz. Bununla birlikte parti olarak bizler de yaptığımız çalışmalardan söz ediyoruz. Çoğu zaman ifade ettiğimiz gibi bizler sadece seçim dönemlerinde sahada olan bir siyasi parti değiliz. Bizler sadece seçimden seçime değil, her zaman milletimizin yanında olan bir partiyiz. Sahada bulunarak halkımıza, esnafımıza gidiyoruz. Dert ve sıkıntılarını dinliyor ve partimizin yüklenmiş olduğu misyonu anlatıyoruz." diye konuştu.
“Memleketin kalkınması için sorunlar çözülmelidir”
Çözülmesi gereken sorunların ertelenmemesi gerektiğinin altını çizen Durmaz, şunları söyledi:
"İlimiz merkezde çözülmesi gereken sorunlar var. Bu sorunların ertelenmemesi gerekiyor. Yetkililer sorunlarla yüzleşmekten kaçmamalı, mutlak çözüm için girişimlerde bulunmalıdırlar. Memleketimizin kalkınması için mevcut sorunların kalıcı bir şekilde çözülmesi elzemdir. İşsizlik, istihdam alanlarının azlığı, trafik sorunu, çevre ve hava kirliliği, bazı mahallelerde yeşil alanların ve araba park yerlerinin olmaması gibi sorunlar, ancak kurumsal bir dayanışma neticesinde çözülür. Bunun için siyaset kurumu üzerine düşeni yapması gerektiği gibi yetkililer de üzerlerine düşeni yapıp, sorunların çözümü için adımlar atmalıdırlar."
Kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kurs yetkilileri, salgın sürecinde karşılaştıkları zorluklar ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok