
‘EĞİTİM VE SPOR BİR BÜTÜNDÜR’
‘EĞİTİM VE SPOR BİR BÜTÜNDÜR’
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2023-2024 eğitim öğretim yılında bütün öğrencilere başarılar dileyerek, sportif ve gençlik faaliyetlerinden de kopmamalarını istedi.
“HER BAŞARILI ÖĞRENCİ, BAŞARILI BİR SPORCUDUR”
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gönüllerini bilgi, erdem ve sporla yeşertecek yeni bir eğitim öğretim yılına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımızın, değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın hepimize ve özellikle eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum” diye konuştu. ‘Eğitim ve Spor ayrılmaz bir bütündür’ diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk açıklamasına şöyle devam etti : “Hayatımızın vazgeçilmez unsuru, geleceğimizi şekillendiren en büyük faktörlerden biri olan okullarımızdır. Bizleri hayata hazırlayan okullarımız, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran sistemli bir eğitim yuvasıdır. Her çocuğumuzun eğitim-öğretime kavuşmasını sağlamak, eğitimini çağdaş bilgilerle donanmış bir şekilde vererek evlatlarımızı bir sonraki öğretim kademesine hazırlamak, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirmesine fırsat verecek ortamları oluşturmak, nihayetinde ülkesine bağlı, milletini seven, değerlerine sahip çıkan mutlu bireyler yetiştirmek hepimizin asli görevidir.
Uzun bir sürenin sonunda yeni bir eğitim öğretim yılına başlayan çocuklarımızın azim ve kararlılık içinde yeni bilgi ve beceriler kazanacaklarına, bunun sonucunda başarılı olacaklarına tüm kalbimizle inanıyor ve onlara güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere 2023-2024 eğitim-öğretim yılının Batman’ımıza ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 02BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 03AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 04KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 06PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 07EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 08Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 09BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 102 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 11REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 12BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 131 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 14MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 15Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
Henüz Yorum yok