BARO'DAN SUÇ DUYURUSU
BARO'DAN SUÇ DUYURUSU
Batman Barosu, geçtiğimiz günlerde Batman M tipi kapalı cezaevinde yaşanan yangın sonrası idari personel ve kolluk görevlileri hakkında ‘işkence, kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Batman Barosu, geçtiğimiz günlerde Batman M tipi kapalı cezaevinde yaşanan yangın sonrası idari personel ve kolluk görevlileri hakkında ‘işkence, kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Baro’dan yapılan açıklama şunlar söylendi: “Batman M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda başlatılan eylem ve sonrasında yaşandığı iddia edilen hak ihlalleri ve kötü muamele ile ilgili Batman Barosu Avukat Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezi olarak yaptığımız çalışma tamamlanmış ve elde edilen bilgiler rapor haline getirilerek Baro Başkanlığına ve halkımızın bilgisine sunulmuştur.
Ayrıca Diyarbakır Barosu İnsan Hakları Komisyonu da aynı konuda bilgi almak üzere gerekli görüşmelerde bulunmuştur. İddialar doğrultusunda, idari personel ile kolluk görevlileri hakkında ‘işkence ve kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için merkezimizce Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 02METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 03GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 04VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 05VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 06İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 07PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 08BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 09AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 10KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 11BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 12Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 13EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 14BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 15HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR




Henüz Yorum yok