
HDP STK'LARLA BULUŞTU
Halkların Demokratik Partisi (HDP) il örgütünün organize ettiği STK buluşması gerçekleştirildi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) il örgütünün organize ettiği STK buluşması gerçekleştirildi.
Buluşmaya kentteki bazı Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, HDP Parti İl yöneticileri, Batman Milletvekili, Necdet İpekyüz, görevden alınan eski Eş Başkanı Songül Korkmaz, PM, üyesi, Barış Anneleri Meclisi, HDP ile DBP Parti Meclis Üyeleri katılım gösterdi. HDP İl Eş Başkanları Hürriyet Kaytar ve Hüseyin Sarik yoğun katılımlarından dolayı konuklara teşekkür ederek sözü STK temsilcilerine bıraktı.
.jpg)
HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, “Başta barış anneleri olmak üzere buraya katılan siyasi partiler, STK’lar ve basın mensubu arkadaşlara hoş geldiniz diyoruz. Batman il örgütü, HDP ve bütün bileşenleri adına hepinizi saygıyla selamlıyoruz” dedi. İpekyüz, ''Kongremizden bu yana STK ve diğer demokratik kitle örgütleriyle bir araya gelip ‘Ne oluyor? Ne bitiyor? Önümüzdeki süreç nasıl işleyecek?’ üzerine çeşitli buluşmalar gerçekleştiriyoruz. İlk buluşmamızı Amed’de yaptık. Buna paralel olarak İstanbul’da bizim STK’lardan sorumlu Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan eşliğinde birçok yerde buluşmalarımız devam etti.
Amed, Siirt ve Batman’la beraber daha bir çok yerde bu çalışma sürecek. Buradaki asıl amaç bir şeyler açıklamak, deklere etmek değil, sizleri dinlemektir'' dedi. Ardından konuşan HDP Parti Meclisi Üyesi Naci Bilici ise sivil toplum örgütlerinin mücadeledeki önemine değinerek, yoğun saldırıların olduğu bu süreçte birlik ve dayanışmanın büyük kazanç getireceğini söyledi. Yapılan konuşmaların ardından buluşma basına kapalı bir şekilde devam etti.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 02Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
- 03Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu
- 04ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 05“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 06İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 07178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 08ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 09Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 10Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 11Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 12Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 13Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 14Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 15BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Henüz Yorum yok