
BAŞKAN GÜR “15 TEMMUZ, BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”
BAŞKAN GÜR “15 TEMMUZ, BİR KAHRAMANLIK DESTANIDIR”
AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür “Aziz milletimizin her bir ferdi, 15 Temmuz’da 251 şehidimizin şahsında, kâfirlerin, zalimlerin ve hainlerin hanelerine düşen birer ateş, çağlara ve nesillere yol gösteren birer meşale, hiçbir hainin bir daha cesaret edemeyeceği bir kahramanlık destanı olmuştur.” dedi.
Başkan Gür, 15 Temmuz nedeniyle yayınladığı mesajda; 15 Temmuz’da yaşananları asla unutmayacaklarını söyledi.
Gür açıklamasında “15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunması için alınmış silahlarla ve yine kamuya ait her türlü imkânı kullanmak suretiyle hain terör örgütü FETÖ, işbirlikçileriyle birlikte darbe ve işgal girişiminde bulunmuştur. 15 Temmuz darbe ve işgal girişimini gerçekleştiren hainler, dünya üzerinde gazi unvanına sahip tek meclis olan TBMM’ye saldırmış, 251 vatan evladını şehit etmiş, ülkemize maddi ve manevi olarak büyük zararlar vermişlerdir. Akıl ve vicdanlarını, karanlık bir zihniyete teslim eden bu güruh, milletimizin vicdanında en ağır şekilde mahkûm edilmiştir.
Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan bu hain ve kalleşçe girişime karşı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve aziz milletimizi meydanlara ve sokaklara davet etmesiyle vatansever Batman halkı da sokaklara dökülmüş ve demokrasisine, milli iradesine bağımsızlığına sahip çıkmıştır. O gün bugündür de halkımız ile beraber işimizin başında, hain terör örgütleri ve işbirlikçilerine karşı nöbetteyiz. Kahramanlarımızı ve destanımızı unutmayacak, unutturmayacağız. Onları unutmadığımız gibi FETÖ’cü hainleri ve işbirlikçilerini de unutmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi gözünü kırpmadan darbe ve işgal girişimine karşı göğsünü siper edip şehadet şerbeti içen tüm Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yâd ediyorum. Millet olarak ortaya koyduğumuz mübarek direnişi saygıyla selamlıyor; Batmanlı hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok