
RESEPSİYON RENKLİ GEÇTİ
CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU RENKLİ GEÇTİ
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İlimizde düzenlenen etkinlikler; Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru ŞAHİN’in ev sahipliğinde verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kabul töreni ile son buldu.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda pandemi tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirilen kabul törenine; Şahin çiftinin yanı sıra, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir, Batman Eski Milletvekillerinden Faris Özdemir, Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya, İl Genel Meclisi Başkanı, kamu kurum yöneticileri, Emniyet ve TSK mensupları, siyasi parti yöneticileri, il genel meclis üyeleri, STK ve meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÜM MASALARI DOLAŞTILAR
Vali Hulusi Şahin, eşi Ebru Şahin ile birlikte masaları tek tek dolaşarak davetlilerin bayramlarını kutladılar. Cumhuriyeti 98. kuruluş yıl dönümünde davetlileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Şahin, gündüz havanın yağmurlu olmasından dolayı Cumhuriyet Bayramı kutlama programını kısa tutuklarını ifade ederek, “Ama Cumhuriyetimizin ateşi, coşkusu ve sevinci hiçbir şekilde kalbimizde azalmaz. Yağışa rağmen öğrencilerimiz ve gençlerimiz alanı doldurmuştu” diye konuştu. Bölücü terör örgütünün son 40 yıldır çektirdiği zulümden en fazla zarar görenin bölge halkı olduğunun altını çizen Şahin, “Bu yolda canlarımızı kaybettik, ekonomik bedeller ödedik. Ama hiçbir şey bizi yolda geri döndüremez. Ülkemizde huzur ve barış içerisinde yaşayalım. Bu ay yıldızlı bayrağın altında geleceğe umutla bakalım.
Büyüyelim gelişelim. Bölgenin huzur, istikrar ve refah merkezi olalım. Yeter ki, Türkiye güçlü olsun. Türkiye sadece kendi coğrafyasında değil, diğer coğrafyalarda da mazlumların sesi olacak. Bunun için güçlü bir ekonomiye ve güçlü bir savunma sanayiye ihtiyacımız var. Çok çalışacağız, tek amacımız olan muasır medeniyetler seviyesine çıkacağız. Bu rota üzerinde yürüyeceğiz, yürümeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DÜNYA HASTANESİ, YATIRIM PROJELERİNİ ANLATTI
- 02EKMEN “BİR SOSYAL MEDYA HESABINI SUSTURMAK, SEÇMENİN SESİNİ KISMAK ANLAMINA GELİR“
- 03BELEDİYE’DEN KAYIP-KAÇAK SU SEFERBERLİĞİ
- 04VKS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05REKTÖR DEMİR, VAKIFLAR HAFTASI AÇILIŞINA KATILDI
- 06BELEDİYE’DEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ
- 07HÜDA PAR’DAN GIDA VE TOPTANCILAR’A ZİYARET
- 08BATMAN ÜNİVERSİTESİ’NDE 3. GASTRONOMİ FESTİVALİ HEYECANI
- 09REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 10Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 11Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 12SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 1350 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 14İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 15KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
Henüz Yorum yok